Τι θα δούμε στο Σάββατο στο Mega Cinema


8 Οκτ 2020

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο MEGA CINEMA

14:00 Η Ρένα είναι οφ-σαϊντ

Η Ρένα, που εργάζεται σε κάποιο οίκο μόδας σαν μοδίστρα, αναλαμβάνει να παραδώσει την τουαλέτα μιας πελάτισσας σε κάποιο ξενοδοχείο. Όταν φθάνει εκεί, βλέπει κόσμο συγκεντρωμένο. Επιπλέον ο υπάλληλος δεν την αφήνει να ανεβεί στο δωμάτιο της πελάτισσας. Ρωτάει και μαθαίνει ότι όλη αυτή την φασαρία στο ξενοδοχείο την προκαλεί η διαμονή του διάσημου ποδοσφαιριστή Χούλιο! Το γεγονός αυτό την εξοργίζει τόσο πολύ, ώστε όταν κάποια στιγμή ο Χούλιο κατεβαίνει στην ρεσεψιόν, του αστράφτει ένα δυνατό χαστούκι. Από εκείνη τη μέρα όμως, αρχίζουν οι φασαρίες για την Ρένα…

Οι παράγοντες των μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων νομίζουν ότι ο Χούλιο είναι γιος της και προσπαθούν να την πείσουν να μεσολαβήσει στον Χούλιο για να εγγραφεί στην ομάδα τους, προσφέροντάς της μάλιστα και μεγάλα χρηματικά ποσά! Εντωμεταξύ ο Χούλιο γνωρίζεται με την κόρη της Ρένας και την ερωτεύεται, αλλά η “μαμά” είναι ανένδοτη. Η κόρη της να πάρει ποδοσφαιριστή; Ο άνδρας της, όμως, με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση, είναι αντίθετος σ’ αυτή της την στάση!

Με δυο λόγια: Μια μοδίστρα θεωρείται, κατά λάθος, μητέρα ενός διάσημου ποδοσφαιριστή και γίνεται στόχος των δημοσιογράφων.

Ελληνική παραγωγή του 1972 σε σκηνοθεσία: Αλέκου Σακελλάριου. Πρωταγωνιστούν: Ρένα Βλαχοπούλου, Νίκος Γαλανός, Βασίλης Τσιβιλίκας, Κώστας Ρηγόπουλος, Μάρθα Καραγιάννη.


22:40 Django: Ο τιμωρός

Σπαγγέτι γουέστερν σε μεταμοντέρνα έκδοση, με πέντε υποψηφιότητες για Όσκαρ, η μία για Καλύτερη Ταινία. Κέρδισε στην κατηγορία Πρωτότυπου Σεναρίου και Β’ Ανδρικού Ρόλου για την φανταστικότατη ερμηνεία του Κρίστοφ Βαλτς στο ρόλο του κυνηγού επικηρυγμένων.

Περιπέτεια. Αμερικάνικη παραγωγή του 2012 σε σκηνοθεσία: Κουεντίν Ταραντίνο. Πρωταγωνιστούν: Τζέιμι Φοξ, Κρίστοφ Βαλτς, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κέρι Ουάσινγκτον, Σάμιουελ Τζάκσον. 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue