Η Meghan Markle έγκυος στο πρώτο της παιδί

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex περιμένουν το πρώτο τους μωρό την άνοιξη του 2019.

Τα νέα διαδόθηκαν, καθώς το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Μάιο, έφτασε στο Σίδνεϊ πριν από την πρώτη επίσημη κοινή ξένη περιοδεία στην Αυστραλία. Το παλάτι του Kensington δήλωσε ότι δεν θα υπάρξουν “αλλαγές” στη βασιλική περιοδεία στην Αυστραλία, τα Φίτζι, την Τόνγκα και τη Νέα Ζηλανδία, εξαιτίας της εγκυμοσύνης της Meghan.

Οι εικασίες πυροδότησαν τις φήμες όταν το πρόγραμμα περιοδείας της Meghan τροποποιήθηκε κι έτσι δεν θα ανέβαινε στη Harbour Bridge του Σίδνεϊ, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά. Στη συνέχεια, οι φήμες εκτοξεύτηκαν όταν το πρώην τηλεοπτικό αστέρι παρακολούθησε το γάμο της πριγκίπισσας Eugenie και του Jack Brooks bank φορώντας ένα παλτό Givenchy, το οποίο επέλεξε να μην βγάλει καθόλου από πάνω της όλη την ημέρα. Ακολούθως, φωτογραφήθηκε φεύγοντας από το αεροδρόμιο του Σίδνεϊ κρατώντας δύο φακέλους μπροστά στην κοιλιά της.

Το παλάτι του Kensington δήλωσε ότι «η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι πολύ χαρούμενοι για το ζευγάρι και μπόρεσαν να τους συγχαρούν προσωπικά κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής που παρευρέθηκαν. Επιπλέον, η μητέρα της Meghan, Doria Ragland, λέγεται ότι είναι πολύ χαρούμενη για τα υπέροχα αυτά νέα και ανυπομονεί να δεχτεί το πρώτο της εγγόνι.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue