Η Meghan Markle Είναι Η Guest Editor Της Vogue Σεπτεμβρίου Και Δημιουργεί Τη «Δύναμη Της Συλλογικότητας»


29 Ιούλ 2019

 Η αγαπημένη όλων μας και πολλά υποσχόμενη δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με τις κινήσεις της: έγινε guest editor στο τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue! Συγκεκριμένα, τους τελευταίους επτά μήνες, η δούκισσα εργαζόταν πυρετωδώς προκειμένου να επιμεληθεί το περιεχόμενο, σε συνεργασία με τον αρχισυντάκτη της βρετανικής μόδας Edward Enninful, ώστε το θέμα του συγκεκριμένου τεύχους να τονίζει τη δύναμη της συλλογικότητας. Το θέμα έχει λάβει την ονομασία: Forces For Change (Δυνάμεις για αλλαγή).

Για το εξώφυλλο, η Δούκισσα επέλεξε μια ποικιλόμορφη ομάδα γυναικών από όλα τα κοινωνικά στρώματα, που η καθεμία ξεχωριστά έχει ασκήσει τη δική της επιρροή και έχει δουλέψει πάνω στο ζήτημα της ισότητας, της ευγένειας και της δικαιοσύνης και που πάνω από όλα διαθέτει ανοιχτό μυαλό. Ο δέκατος έκτος χώρος του εξωφύλλου είναι ένας καθρέφτης (!) και συμπεριλήφθηκε έτσι ώστε όταν κρατάτε το έντυπο στα χέρια σας, να βλέπετε τον εαυτό σας ως μέρος αυτής της συλλογικότητας.

Ανάμεσα στις γυναίκες που βλέπουμε στο εξώφυλλο είναι και οι Adwoa Aboah, Adut Akech, Somali Boxer, Jacinda Ardern, The Sinead Burke, Gemma_Chan, LaverneCox, JaneFonda, SalmaHayek, Frankie Goes to Hayward, Jameela Jamil, Chimamanda Adichie, Yara Shahidi, GretaThunberg, Christy Turlington.

Ξεφυλλίζοντας το τεύχος μπορεί κανείς να βρει μια αποκλειστική συνέντευξη της Meghan Markle και της πρώην Πρώτης Κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών, Michelle Obama, μια ειλικρινή συζήτηση μεταξύ του δούκα του Sussex και της Dr Jane Goodall, άρθρα εμπνευσμένα από τη Brene Brown και τη Jameela Jamil και πολλά άλλα. Πίσω από όλο αυτό το έργο κρύβονται φιλανθρωπικές οργανώσεις που εργάζονται ακούραστα στο παρασκήνιο προσπαθώντας να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.

«Όντας guest editor του τεύχους Σεπτεμβρίου της British Vogue ήταν για μένα ανταμοιβή, μόρφωση και έμπνευση. Για να «βουτήξω» βαθιά σε αυτή τη διαδικασία, εργαζόμουν ήσυχα πίσω από τη σκηνή για αρκετούς μήνες. Είμαι ευτυχής που τώρα μπορώ να μοιραστώ αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Ευχαριστώ θερμά όλους τους φίλους που με υποστήριξαν σε αυτή την προσπάθεια, δανείζοντας το χρόνο και την ενέργειά τους για να βοηθήσουν με το περιεχόμενο αλλά και το εξώφυλλο. Σας ευχαριστώ που είπατε “Ναι!” – και στον Edward, σε ευχαριστώ για αυτή την υπέροχη ευκαιρία».

Η Δούκισσα του Σάσεξ.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue