Η Meghan Markle Αποτίει Φόρο Τιμής Στον Φωτογράφο Peter Lindbergh Με Μία Σπάνια Φωτογραφία!

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο φωτογράφος Peter Lindbergh άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών. Ο εικονικός φωτογράφος – ο οποίος γεννήθηκε στην Πολωνία – είχε φωτογραφήσει τη Δούκισσα του Sussex δύο φορές. Η πιο πρόσφατη ήταν για το τεύχος του βρετανικού Vogue τον Σεπτέμβριο όταν φωτογράφησε εμπνευσμένα πρόσωπα τα οποία είχε διαλέξει η Meghan Markle 

O Peter έχει φωτογραφίσει μερικά από τα πιο φημιισμένα supermodels σε όλο τον κόσμο, από τη Naomi Campbell έως την Cindy Crawford και την Kate Moss. Η είδηση του θανάτου του βγήκε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram με μια σκοτεινή ασπρόμαυρη φωτογραφία που έγραφε: “Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε το “πέρασμα” του Peter Lindbergh στις 3 Σεπτεμβρίου 2019, σε ηλικία 74 ετών. Από τη σύζυγό του Petra, την πρώτη σύζυγό του Astrid, τους τέσσερις γιους του, Benjamin, Jérémy, Simon, Joseph και τα επτά εγγόνια, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό.”

Η Meghan άφησε ένα μήνυμα καρδιάς που εμφανίστηκε στο λογαριασμό του Sussex Royal Instagram με μια εικόνα του ζεύγους. Το έργο του είναι σεβαστό παγκοσμίως για να καταγράψει την ουσία ενός θέματος και να προωθήσει τα υγιή ιδεώδη της ομορφιάς, παρακάμπτοντας την φωτογράφηση και προτιμώντας τη φυσική ομορφιά με το ελάχιστο μακιγιάζ.Η δούκισσα του Sussex είχε συνεργαστεί με τον Peter στην το παρελθόν και προσωπικά τον επέλεξε να φωτογραφίσει τις 15 γυναίκες για εξώφυλλο του βρετανικού Vogue.

Εκτός από το Vogue και το Vanity Fair, το έργο του χαρακτηρίστηκε από πολλές άλλες δημοσιεύσεις, όπως το Harper’s Bazaar και το New Yorker. Ο φωτογράφος προτιμούσε μια φυσική στάση για το έργο του και όπως είπε στη Vogue: “Μισώ το ρετουσάρισμα, μισώ το μακιγιάζ, πάντα λέω:” βγάλτε το μακιγιάζ! ” Και φαίνεται ότι ήταν ένας από τους λόγους που η γυναίκα του Πρίγκιπα Χάρι αγαπούσε να δουλεύει μαζί του.

Επίσης είχε πει: «Θα πρέπει να είναι ευθύνη των φωτογράφων σήμερα να απελευθερώνουν τις γυναίκες αλλά και όλους, από τον τρόμο της νεότητας και της τελειότητας …”

Η οσκαρική ηθοποιός Charlize Theron έγραψε στο Twitter ένα μήνυμα καρδιάς. “Η καρδιά μου είναι συντετριμμένη, ο Peter Lindbergh ήταν μία μεγαλοφυΐα και ένας απόλυτος κύριος της τέχνης του.” Εκτός αυτού, αυτό που τον έκανε πραγματικά αληθινό ήταν η σταθερή ευγένεια, η ζεστασιά του και η απίστευτη αίσθηση του χιούμορ του. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τον φίλο μου. “

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue