Η Meghan Markle και ο Prince Harry υπέγραψαν συμφωνία με το Netflix

Και όμως είναι αλήθεια, καλά διαβάζετε, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν ότι έχουν υπογράψει συμφωνία με το Netflix
Ένα από τα πρώτα τους έργα θα είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων που θα εμπνέει γυναίκες.

Το ζευγάρι ίδρυσε μια εταιρεία παραγωγής, η οποία δεν έχει ακόμη κατονομαστεί, και υπέγραψε μια πολυετή συμφωνία με τον γίγαντα του streaming.

Σύμφωνα με την Variety, η  Meghan και ο Harry δήλωσαν: «Οι ζωές μας, τόσο ανεξάρτητες μεταξύ τους, όσο και ως ζευγάρι μας επέτρεψαν να κατανοήσουμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος, του θάρρους, της ανθεκτικότητας και της ανάγκης για σύνδεση.»

«Μέσα από τη δουλειά μας, με διαφορετικές κοινότητες και το περιβάλλον τους, θα ρίξουμε μια αχτίδα φωτός στους ανθρώπους και σε όλο τον κόσμο, η εστίασή μας θα είναι στη δημιουργία περιεχομένου που θα ενημερώνει αλλά και θα δίνει ελπίδα.»

«Ως νέοι γονείς, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα εμπνευσμένο οικογενειακό προγραμματισμό, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς, όπως και η δύναμη της αφήγησης με αξιοπιστία και αλήθεια. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τον Ted και την ομάδα του στο Netflix, του οποίου η προσέγγιση θα μας βοηθήσει να μοιραστούμε το περιεχόμενο που θα ξεκλειδώνει τη δράση»

Ο Ted Sarandos, διευθύνων σύμβουλος της Netflix, περήφανος που η Meghan και ο Harry επέλεξαν το Netflix ως το «δημιουργικό» τους σπίτι και εκείνοι με την σειρά τους θα συμβάλλουν σε αύτό το έργο τους με το να βοηθήσουν το κοινό σε όλο τον κόσμο να το καταλάβει.

Όπως αρχικά ανέφεραν οι The New York Times, το Netflix θα τους πληρώσει για να γυρίσουν αυτές τις σειρές ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους, σεναριογραφικές εκπομπές και παιδικό προγραμματισμό. Αν και το βασιλικό ζευγάρι μπορεί να εμφανίζεται στη οθόνη, η Meghan δεν έχει σχέδια να επιστρέψει στην υποκριτική.

Το ζευγάρι έχει σκοπό, να δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία σειρών με θέματα που αγγίζουνε τις καρδιές, όπως αυτά που επισημαίνονται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Archewell» που πρόσφατα έχουν δημιουργήσει.
Ορισμένα πρότζεκτ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς ντοκυμαντέρ που αφορούν την φύση και μιας σειράς κινουμένων σχεδίων που αφορούν τις εμπνευσμένες γυναίκες.

Αυτά ίσως είναι κάποια θετικά νέα που χρειαζόμασταν να ακούσουμε το 2020. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue