Γιατί η Meghan Markle φορά πάντα μεγαλύτερα παπούτσια

Το στυλ της Meghan Markle βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο από τότε που αρραβωνιάστηκε και στη συνέχεια παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry και τώρα πλέον που είναι μια Δούκισσα. Το στυλ της εμπνέει πολλές γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά κάποια πράγματα τα παρατηρούν μόνο ορισμένοι fan της που έχουν αετίσιο μάτι. Το τελευταίο που παρατήρησαν είναι ότι η Meghan συχνά φορά παπούτσια, και ιδίως τακούνια, που είναι ένα νούμερο – ή και δύο – μεγαλύτερα από το κανονικό της.

Εσείς ξέρετε γιατί; Εάν όχι εμείς μάθαμε:

Σύμφωνα με την ειδική στη μόδα, Harriet Davey, είναι πιθανό η Meghan να επιλέγει τα μεγαλύτερα υποδήματα για έναν πολύ σημαντικό λόγο, «οι celebrities συχνά επιλέγουν μεγαλύτερο μέγεθος στα παπούτσια όταν πρόκειται να παρευρεθούν σε μια εκδήλωση ή να περπατήσουν σε μια εκδλήλωση και αυτό για έναν λόγο τον οποίο μπορούμε όλες να κατανοήσουμε – για να αποφύγουν τις φουσκάλες και τον πόνο. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα άβολα παπούτσια (όλες έχουμε βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση σε κάποια νυχτερινή έξοδο) και όταν celebrities, όπως η Meghan, φορούν τακούνια για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα πόδια τους μπορεί εύκολα να πρηστούν. Τα πρηξίματα σε μακροπρόθεσμη βάση μπορεί να προκαλέσουν φουσκάλες, όπως φημολογείται ότι υποφέρει η για πολλά χρόνια φανατική των τακουνιών Victoria Beckham».

Όσο για το πώς καταφέρνει η Meghan να σταματήσει τα μεγάλα παπούτσια από το να γλιστρήσουν από τα πόδια της, η ειδικός μόδας της The Sun αποκαλύπτει: «Ένα τέχνασμα είναι να τυλίξει τα δάχτυλα με γάζα, χαρτομάντηλα ή βαμβάκι ώστε αυτό να δώσει την αίσθηση ότι καλύπτεται το κενό μπροστά». Έτσι, τώρα ξέρετε!

Γιώτα Πετσιώτη

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue