Μείωση Του Ανεπιθύμητου Τοπικού Πάχους Και Αντιμετώπιση Της Κυτταρίτιδας

Η Athens North Clinic είναι μία πρότυπη κλινική μοναδική στο είδος της που συνδυάζει όλο το φάσμα των οδοντιατρικών υπηρεσιών μαζί με υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής προσώπου και σώματος.

Οι γιατροί της κλινικής δίνουν άμεσες λύσεις στα αισθητικά προβλήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Οι θεραπείες σώματος στην Athens North Clinic εξασφαλίζουν γρήγορο και ασφαλές αποτέλεσμα.

Διαβάστε αναλυτικά για τις τρεις θεραπείες που θα αλλάξουν το σώμα σας, λίγες μόλις μέρες πριν μπούμε στην καρδιά του καλοκαιριού!

Μεσοθεραπεία σώματος

•Είναι μια μέθοδος που ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και για τοπική λιποδιάλυση.

Μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας

•Στην πάσχουσα περιοχή εγχύεται ένα κοκτέιλ ουσιών (καφεΐνη, DMAE, καρνιτίνη, εκχύλισμα αγγινάρας κ.α) με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφορίας, τη λείανση της επιφάνειας του δέρματος και την εξάλειψη της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Οι 5 έως 8 συνεδρίες είναι αρκετές για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μεσοθεραπεία λιπόλυσης

Μείωση του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους με ουσίες (φωσφατιδυλοχολίνη, δεοξυχολικό οξύ, κ.α) που προκαλούν συρρίκνωση των λιποκυττάρων και αποδέσμευση των λιπαρών οξέων, τα οποία αποβάλλονται μέσω της μεταβολικής οδού.

Επισκεφτείτε το site της κλινικής για περισσότερες πληροφορίες: athensnorthclinic.gr

Ενημερωθείτε αναλυτικά: (+30) 210 6813330 & (+30) 210 6813350, Θεοτοκοπούλου 4, Μαρούσι. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue