Μένη Χατζηπαναγιώτου: Από το Κιλκίς κάνει παγκόσμια καριέρα

Από το Κιλκίς κάνει παγκόσμια καριέρα

 

Λέει ότι είναι γραφίστρια, αλλά εγώ νομίζω ότι είναι παρά πάνω. Και μένει στο Κιλκίς. Και αυτά που κάνει γνωρίζουν παγκόσμια αναγνώριση. Δεν υπάρχει λόγος για κλάψες και για δικαιολογίες. Αν έχεις ταλέντο, όπου και είσαι θα βρεις τον δρόμο σου.

 1 5072

H Μένη Χατζηπαναγιώτου κατοικεί και εργάζεται στην πόλη του Κιλκίς. Τα έργα της, δουλεμένα στην λεπτομέρεια, έχουν επιρροές από την φύση, τα φυτά και τα ζώα. Ενώ έχει πειραματισθεί και με άλλα υλικά, το αγαπημένο της είναι το μελάνι το οποίο και κυριαρχεί στην τέχνη της. Επίσης έχει και ένα καλό. Ξέρει να παρουσιάσει ωραία την δουλειά της.

 1AD M

Ασχολείται με τη γραφιστική και την εικονογράφηση – illustrator το λένε στο εξωτερικό – και συνδυάζοντας τα παραδοσιακά και τα ψηφιακά μέσα, δημιουργεί ιδιαίτερα έργα τέχνης, που έχουν γίνει διεθνώς δημοφιλή. Καταπλήσσει διεθνώς με την “ανθισμένη Αλφάβητο” της και όχι άδικα. Πρόσφατα, πρωτοτύπησε πάλι με έργα σε κορμούς δέντρων….

 

Διαβάστε την συνέχεια γι’ αυτό το κορίτσι στο  nikosonline.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue