Η «Μέριμνα» Είναι Κοντά Στα Παιδιά 24 Χρόνια Και Συνεχίζει Με Αγάπη

Η Μέριμνα είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με παρουσία 24 χρόνων κοντά στα παιδιά,τους γονείς και στους εκπαιδευτικούς προσφέροντάς τους τις Υπηρεσίες της μέσω των:

-Συμβουλευτικών της Κέντρων Στήριξης στο Πένθος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και της
-Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο σπίτι, στην Αθήνα
-Ψυχοκοινωνική Στήριξη σε καταστροφές
-Συνεργασία με σχολεία και
– Εκπαιδευτικά προγράμματα.

Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 το σωματείο “Οι Φίλοι της Μέριμνας” πραγματοποίησαν εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας τους στο Ξενοδοχείο Hera,στον ίσκιο της Ακρόπολης.

Συμμετείχαν παλιά, νέα μέλη και υποστηρικτές, όπως το Φαρμακείο Παν. Ρεντίφης/Redifference, που ενισχύουν έμπρακτα το έργο τους.

Η Μέριμνα και η Φίλοι της Μέριμνας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θέλουν κοντά τους όλους τους νέους ανθρώπους, γονείς, εκπαιδευτικούς, για να συνεχίσουν την δυναμική τους πορεία.

Περισσότερα και πληροφορίες www.merimna.org.gr και εδώ μπορείτε να δείτε ποια είναι η αποστολή τους!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue