Μεταγραφή Βόμβα-Σε ποια εταιρία υπέγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης;

Ο Γιώργος Τσαλίκης ανήκει πλέον στο δυναμικό της Spin Records! Τη Δευτέρα κυκλοφορεί το νέο κομμάτι του Γιώργου “Ζήσε μόνο το ταξίδι”!”

Ο τραγουδιστής με τις μεγάλες επιτυχίες αλλά και τις ανατρεπτικές συνεργασίες τα τελευταία χρόνια, εντάχθηκε στο δυναμικό της Spin Records, της εταιρίας που δημιούργησαν πριν από λίγους μήνες ο Κωνσταντίνος Παντζής, ο Νίκος Σουλιώτης και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

pounaiikardiatsalikis

Η ανακοίνωση της Spin Records:

“Μεταγραφή ΒΟΜΒΑ για την Spin Records! O Giorgos Tsalikis / Γιώργος Τσαλίκης στο δυναμικό της νέας εταιρίας των Konstantinos Pantzis Nikos Souliotis Official Lambros Konstantaras!

spin-records-tsalikis (1)

Τη Δευτέρα κυκλοφορεί το νέο κομμάτι του Γιώργου “Ζήσε μόνο το ταξίδι”!”

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue