«Μέχρι ο Γάμος να μας Μεθύσει» | Η αισθηματική κωμωδία που δεν πρέπει να χάσετε

The Wedding Unplanner – Ισπανία – 2020 – Αισθηματική Κωμωδία – 110λ.

Πρωταγωνιστούν: Μπελέν Κουέστα, Άλεξ Γκαρσία, Σίλβια Αλόνσο

Διανομή: Weird Wave

Στους κινηματογράφους από 2 Ιουλίου 2020

Τι θα γινόταν αν έπρεπε να οργανώσεις τον γάμο του αγαπημένου σου και η νύφη δεν ήσουν εσύ;

Σύνοψη:

Η Μαρίνα είναι τριάντα χρονών και μια πολύ πετυχημένη διοργανώτρια γάμων. Σε αντίθεση όμως με τους πελάτες της, η Μαρίνα προτιμάει μια ζωή χωρίς δεσμεύσεις. Μέχρι τη νύχτα που ερωτεύεται τον Κάρλος. Το πρόβλημα στην ιστορία μας δεν είναι μόνο ότι ο Κάρλος ετοιμάζεται να παντρευτεί, αλλά ότι η αραβωνιαστικιά του είναι παιδική φιλή της Μαρίνα… Τα ευτράπελα θα ξεκινήσουν όταν της ζητήσουν να είναι αυτή που θα οργανώσει τον γάμο τους.

Ο νέος σταρ του ισπανικού σινεμά Άλεξ Γκαρσία και η Μπελέν Κουέστα από το “Casa De Papel” σε μια καλοκαιρινή αισθηματική κωμωδία

Σημείωμα του σκηνοθέτη:

Το “Μέχρι ο Γάμος να μας Μεθύσει” είναι μια ρομαντική κωμωδία που χρησιμοποιεί μεγάλες δόσεις χιούμορ και ρομαντισμού ώστε να μιλήσει για την κρίση των 30, για την ηλικία δηλαδή που πρέπει κανείς να αποφασίσει αν θα ζήσει μια παρατεταμένη νεανική ζωή ή θα δημιουργήσει το δικό του δρόμο. Όταν η Μαρίνα και ο Κάρλος ερωτεύονται παράφορα, αναγκάζονται και οι δυο να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους. Από τη μια, η Μαρίνα θα πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να ρισκάρει και να ανοίξει την καρδιά της σε κάποιον για πρώτη φορά, και από την άλλη, ο Κάρλος θα χρειαστεί να αποφασίσει ανάμεσα σε μια σταθερή και άνετη ζωή στο πλευρό της μέλλουσας γυναίκας του, Αλέξια, ή να είναι ειλικρινής με τα συναισθήματα του και να δραπετεύσει με τη Μαρίνα. Μέσα από αυτούς τους δυο “δειλούς”, η ταινία μας προσφέρει μια διασκεδαστική οπτική στον τρόπο που οι φόβοι μας γίνονται η συνθήκη μέσα στην οποία ζούμε και πώς αργά ή γρήγορα πάντα καταλήγουν να βγάζουν τον χειρότερο μας εαυτό. Όμως, όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου, όλα επιτρέπονται.

weirdwave.gr 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue