Ο Δρ Γεώργιος Παπαγεωργίου αυτές τις γιορτές προτείνει τη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία (DF MACHINE) για ανανέωση και λάμψη!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, εσείς είσαστε έτοιμες να τα υποδεχτείτε;

Όπως όλες μας, αυτές τις γιορτές μετά από όλα αυτά έχουμε περάσει και που περνάμε θέλουμε μια ανανεώση και τώρα είναι η κατάληλη στιγμή για να δώσουμε στον εαυτό μας αυτό που του αξίζει. Ήρθε λοιπόν η ώρα να αφεθείτε στα χέρια ενός ειδικού.

Ο Δρ. Γεώργιο Παπαγεωργίου μας προτείνει το Electro Sonic Ionzyme DF Machine για ανναγέννηση σε κυτταρικό επίπεδο.

Γιατί όλες αξίζει να έχουμε όμορφο δέρμα αυτές τις γιορτές.

Το μηχάνημα Electro Sonic Ionzyme DF Machine χρησιμοποιεί την κορυφαία, καινοτόμο ηλεκτρο-ηχητική τεχνολογία (χαμηλής συχνότητας σονοφόρεση σε συνδυασμό με παλμική ιοντοφόρεση), η οποία στοχεύει στην τόνωση του δέρματος, επιτρέποντας στις υψηλής δυναμικότητας συνθέσεις των εφαρμοζόμενων προϊόντων να γίνονται ακόμα πιο αποτελεσματικές!

Αυξάνει σημαντικά την διείσδυση των ουσιωδών θρεπτικών συστατικών που φτάνουν έτσι βαθύτερα στο δέρμα, εκεί όπου χρειάζονται περισσότερο, κάνοντας στο δέρμα πραγματική διαφορά που διαρκεί για μια ζωή!

Οι περιποιήσεις μπορούν να εφαρμοστούν στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ. Έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα και σε άλλα σημεία του σώματος (μηροί, γλουτοί και μπράτσα) αντιμετωπίζοντας ικανοποιητικά κυτταρίτιδα, ραγάδες και χαλάρωση με την χρήση διαφόρων κεφαλών εφαρμογής.

Τι κάνει αναλυτικά:

Αντιγήρανση
Ανάπλαση
Ρύθμιση
Θεραπεία ακμής
Εξυγείανση
Λεύκανση
Κυτταρίτιδα
Σύσφιξη

Ο Πλαστικός Χειρουργός Γιώργος Παπαγεωργίου θα σας φτιάξει εξειδικευμένα πρωτόκολλα θεραπειών προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας, γιατί κάθε επιδερμίδα χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση ανάλογα με την δερματική του κατάσταση.

Η εφαρμογή των πρωτοκόλλων μπορεί να γίνει όλο το χρόνο, η συχνότητα εφαρμογής ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και ο θεραπευόμενος επιστρέφει στην καθημερινότητα του άμεσα!

Ασφαλής & υγιής προσέγγιση – Υγιής επιδερμίδα – Επένδυση για το μέλλον!

Εσείς τι λέτε, είσαστε έτοιμες για να λάμψετε αυτές τις γιορτές;

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα.
2109249994 & 6937070688

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue