Η Νέα Καμπάνια Της MIA Aesthetics #LoveYourSelf

Η Έλενα Χριστοπούλου και η Mία Χραμά φωτογραφήθηκαν μαζί στα πλαίσια του #LOVEYOURSELF, μιας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένης καμπάνιας που οργανώνει η MIA Aesthetics® με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Μπείτε στο website, διαβάστε λεπτομέρειες για τους όρους του διαγωνισμού και δηλώστε συμμετοχή κάνοντας ακόμα μία δήλωση αγάπης για τον εαυτό σας!

To Iνστιτούτο Αισθητικής & Ιατρικής Κοσμετολογίας ΜΙΑ Aesthetics® συμπράττει με την Έλενα Χριστοπούλου, έχοντας έναν κοινό στόχο, την αγάπη, την φροντίδα και στήριξη των γυναικών και συγκεκριμένα των γυναικών που για λόγους υγείας πάσχουν από αλωπεκία φρυδιών.

Σύνθημά μας είναι η κάθε γυναίκα να αγαπήσει τον εαυτό της.

Στόχος μας είναι να συντελέσουμε σε αυτό, να σας φροντίσουμε και να σας κάνουμε να νιώθετε ακόμα πιο όμορφες.

Έτσι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η ΜΙΑ Aesthetics® με την στήριξη της Έλενας Χριστοπούλου, μιας προσωπικότητας που πρεσβεύει για εμάς το σύμβολο της σύγχρονης γυναίκας και της ομορφιάς, ξεκινούν τον διαγωνισμό #LOVEYOURSELF, μια ενέργεια στήριξης με αγάπη και σεβασμό για κάθε γυναίκα που πάσχει από απώλεια τριχών στην περιοχή του φρυδιού.

10 από τις συμμετέχουσες θα κερδίσουν μια δωρεάν εφαρμογή Μόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών από την ιδιοκτήτρια των Ινστιτούτων ΜΙΑ Aesthetics® σε Έλλάδα και Γερμανία και βραβευμένη “Expert of Micropigmenation” Mia Chramas. Με την εν λόγω εφαρμογή Μόνιμου Μακιγιάζ Φρυδιών των ΜΙΑ Aesthetics®, αποκαθίστανται αισθητικά το/τα σημεία με απώλεια τριχών ενώ είμαστε σε θέση να σχηματίσουμε εξ΄αρχής ένα φρύδι, το οποίο δεν διαφέρει σε σχήμα και χρώμα από ενα κανονικό.

Η μέθοδος που θα εφαρμοστεί είναι η MIA#Black Diamond Blading®, και αποτελεί την πιο εξελιγμένη εφαρμογή στον σχεδιασμό φρυδιού τρίχα-τρίχα η οποία πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο στα Ινστιτούτα ΜΙΑ Aesthetics®, με ειδικό εργαλείο απο Διαμάντι προσφέροντας το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue