Μία Εταιρεία Επικοινωνίας Πέρα Από Τα Συνηθισμένα…Και Ένα… ΤΕΛΟΣ Που Κάνει Την ΑΡΧΗ!

Η εταιρεία BRB Creative Concepts φέρνει μία νέα προσέγγιση στον χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων, με δημιουργικά concepts, τα οποία φιλοδοξούν να εξελίσσονται σε αυτόνομα brands. Στη βάση αυτής της προσέγγισης βρίσκονται οι αυθεντικές σχέσεις και οι συνεργασίες με διάρκεια στον χρόνο. Βασικές της αξίες της BRB αποτελούν η μοναδικότητα των ιδεών, το πάθος στην εκτέλεσή τους και το αίσθημα μεγαλοσύνης που δημιουργούν στους αποδέκτες τους, καθώς είναι πέρα και έξω από τα συνηθισμένα, όπως ακριβώς ορίζει και το όνομα της εταιρείας (BRB = Beyond Regular Boundaries). 

Η ιδρύτρια και πρόεδρος της εταιρείας, Έλενα Γεωργανά είναι στέλεχος με πολυετή εμπειρία σε πολυεθνικές σε διάφορους κλάδους, ευρέως γνωστή για την πολυετή και άκρως επιτυχημένη πορεία της στη Γενική Διεύθυνση της Swarovski Hellas, αλλά και για τους σημαντικούς ρόλους που διετέλεσε στους οργανισμούς CEO Clubs Greece, SARGIA Partners, DIA Hellas, Nokia Networks και Shell Hellas. 

Προσωπικός στόχος της Έλενας Γεωργανά και βασικό συστατικό στα concepts που δημιουργεί η BRB είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, είτε μέσω άμεσης στήριξης φιλανθρωπικών σκοπών, είτε μέσω δυνατών κοινωνικών μηνυμάτων, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για έναν καλύτερο κόσμο! 

Όπως δηλώνει η ίδια για το προσωπικό της όραμα: “Όταν τίποτα δεν είναι σίγουρο, τότε όλα είναι δυνατά!”

Ένα από τα πρώτα concepts της BRB είναι το “THE END”, μία πρωτοβουλία που στοχεύει στο να εμπνεύσει παιδιά και εφήβους, ώστε να ξεπεράσουν τα σύγχρονα θέματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν στο περιβάλλον τους και να δημιουργήσουν μία ζωή ακριβώς όπως την ονειρεύονται! Περισσότεροι από 40 κορυφαίοι επαγγελματίες και σημαντικές προσωπικότητες του χώρου της τέχνης στηρίζουν αυτόν τον σπουδαίο σκοπό, ο οποιος θα ενισχύσει, συν τοις άλλοις, το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. 

Η BRB Creative Concepts δρατηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο και ειδικεύεται στον Στρατηγικό Σχεδιασμό και την Επικοινωνία ιδιαίτερων concepts για όσους επαγγελματίες και brands θέλουν να αναδείξουν τη μοναδικότητά τους και το κοινωνικό τους πρόσωπο! 

Για οποιαδήποτε πληροφορία, συμμετοχή στο “THE END” (αναζητάμε εταιρικούς υποστηρικτές), προτάσεις συνεργασίας, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Έλενα Γεωργανά στα κάτωθι στοιχεία: 

BRB Creative Concepts Εταιρεία Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων 

Founder / CEO: Έλενα Γεωργανά 

Τηλέφωνο: +30 6948 660945 Greece / Cyprus 

email: elena@brbconcepts.eu 

www.brbconcepts.eu

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue