Μια ώρα pilates με fit ball & βαράκια

Όμορφες καλημέρες!

Έχετε στο σπίτι σας μια Fit – Ball; Και εάν ναι, την χρησιμοποιείτε;

Η γυμναστική στο σπίτι είναι πολύ δημοφιλής αυτόν τον καιρό, λόγο όλης της κατάστασης που ζούμε!

Οι περισσότεροι από εμάς δουλεύουμε πια από το σπίτι.
Οπότε πιστεύω ότι όλοι έχουμε ανάγκη από εύκολες και αποτελεσματικές προπονήσεις που δεν απαιτούν πολύ σκέψη και φανταχτερό ακριβό εξοπλισμό.
Γι’ αυτό σας  προτείνω να πάρετε μια Fit – Ball. Θεωρώ ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε μία, αλλά αν δεν έχετε, είναι απαραίτητη για το «γυμναστήριο» του σπιτιού σας.
Είναι αρκετά φθηνή και εξαιρετικά ωφέλιμη.
Ενεργοποιεί πολλαπλές μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πάγκος είτε ως βάρος και βοηθά στην αποκατάσταση και διατήρηση της ισορροπίας!
Σήμερα, ξεκινώ μια σειρά ασκήσεων Pilates με τη μεγάλη μπάλα και θα χρειαστούμε και ένα ζευγάρι βαράκια του ενός κιλού ή το βάρος της αρεσκείας σας.
Στόχος μου είναι να σας δείξω διασκεδαστικές και αποτελεσματικές ασκήσεις για όλο το σώμα!
Είναι για όλα τα  επίπεδα, αν δείτε ότι κάτι σας δυσκολεύει παρακαλώ μην το κάνετε…..σας δείχνω πάντα εναλλακτικές ασκήσεις οπότε προτιμήστε αυτές!

Καλή προπόνηση.

Μένετε πάντα συντονισμένη στο Likewoman για τα επόμενα βιντεάκια μου.

Όσοι θέλετε να πάρετε μέρος στα online προγράμματα με χαρά σε προσκαλούμε στην όμορφη παρέα μας. Μπες στο προφιλ μου στο facebook ή στο instagram και στείλε μου μήνυμα, τόσο απλά!

Νατάσα Φιλαΐτη, Pilates,Yoga, Bodybalance & Personal Trainer

Υπήρξα αθλήτρια ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής. Έτσι ξεκίνησε η αγάπη μου για το Fitness. Σπούδασα χορό, πιλάτες και γιόγκα, και η αγάπη μου έγινε και το επάγγελμά μου. Διδάσκω πάνω από 25 χρόνια με στόχο τη σωματική, ψυχική και πνευματική ευεξία των μαθητών μου. Μ’ αρέσει να μοιράζομαι τις γνώσεις μου και πιστεύω ότι ένας δάσκαλος δεν παύει ποτέ να είναι μαθητής, γι’αυτό πάντα παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις στο χώρο.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue