Μια βόλτα στο Κουκάκι


24 Μάι 2017

Είχα πάει για ένα καφέ στο Κουκάκι, και μετά βρεθήκαμε σε ένα εξαιρετικό μέρος. Σας έχω πει ότι καλό δοκιμάζω, βλέπω ή μου λένε θα σας το γράφω. Το Drupes & Drips μπορεί αρχικά να μην σου γεμίζει το μάτι, αλλά μόλις δοκιμάσεις το ερωτεύεσαι.

i2.wp.com www.nikosonline.gr wp content uploads 2017 05 Popaganda Spritzeria 4

Για εμάς που δεν ξέρουμε τι είναι το «spritz», σας λέω ότι πρόκειται για low alcohol drink. Από ανάγκη το ανακάλυψαν οι Ιταλοί φίλοι μας, στην προσπάθεια τους να κάνουν πιο «ελαφριά» τα υψηλόβαθμα κρασιά και πρόσθεσαν σόδα. Έτσι δημιουργήθηκε τοspritz.

Drupes & Drips, spritz, Κουκάκι, Αρτέμης Παπαδόπουλος, καφέ, κρασί, Ιταλία, nikosonline.gr

Στο Κουκάκι λοιπόν, ο Αρτέμης Παπαδόπουλος έφτιαξε ένα μικρό χώρο στην οδό Ζήτρου που φημίζεται για τα αυθεντικά και παγωμένα του spritz, αλλά και για τις απίστευτες και φρεσκότατες γεύσεις από την Ιταλία (και την Ελλάδα).

Drupes & Drips, spritz, Κουκάκι, Αρτέμης Παπαδόπουλος, καφέ, κρασί, Ιταλία, nikosonline.gr

Η χαλαρή ατμόσφαιρα του wine bar έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, που το επιλέγει για να απολαύσει έναν αυθεντικό εσπρέσο, ένα καλό και ποιοτικό ιταλικό κρασί ή ένα κοκτέιλ χαμηλών αλκοολικών βαθμών (με Aperol ή Campari, με Prosecco ή ξηρό κρασί) και να μυηθεί στις γεύσεις των ντόπιων και εισαγόμενων αλλαντικών και τυριών, όπως για παράδειγμα το…..

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr 

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue