Μια βραδιά στις Μέλισσες

Είχα πάει πέρυσι και είχα περάσει τέλεια. Για 2 ώρες ήμουν όρθιος και χόρευα. Επιτέλους, αυτό που χρόνια έλεγα, έγινε. Ένα καθαρόαιμο pop club με live.  Ξαναπήγα φέτος και πάλι ενθουσιάστηκα. Τόσο από το ίδιο το Box Club, αλλά και από τις Μέλισσες, που έχουν γίνει το αγαπημένο μου σύγχρονο γκρουπάκι.

 

Και ξέρετε γιατί; Γιατί είναι μια δεμένη μπάντα, γιατί παίζουν πολύ ωραία, γιατί είναι επικοινωνιακοί και αυθόρμητοι και γιατί έχουν αυτόν τον σπουδαίο τραγουδιστή, τον Χρήστο Μάστορα.

 

Τηλεφωνήθηκα με την Σοφία Βόσσου και είπαμε να πάμε κάπου να ακούσουμε μουσική και να δούμε κόσμο. Πρώτη μας επιλογή ήταν οι Μέλισσες. Και δεν πέσαμε έξω. Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο club μας εντυπωσίασε η είσοδος αλλά και η σάλα. Οι μουσικές του Dj Young, η Josephine, οι Otherview με τα ωραία κομμάτια τους και ύστερα οι Μέλισσες μας απογείωσαν. Μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή ήταν ο Χρήστος σταμάτησε το πρόγραμμα κατέβηκε κάτω από την σκηνή και ήρθε δίπλα στην Σοφία, λέγοντας της……

Δείτε την συνέχεια στο  nikosonline.gr

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue