“Μικρές Ιστορίες Φόνων” στο “Δρομοκαΐτειο”. Backstage φωτογράφηση

Το team του Vault βρέθηκε την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο» για την φωτογράφιση της παράστασης “Μικρές Ιστορίες Φόνων”. Πρόκειται για την νέα παράσταση του Δημήτρη Καρατζιά, σε κείμενο Παναγιώτη Μπρατάκου και που ξεκινάει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου.
 
   Στις “Μικρές Ιστορίες Φόνων” διάσημη παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής, κάποτε βασίλισσα της τηλεθέασης, καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα πάθους. Μέσα από το κελί της η σκηνή μετατρέπεται σε ένα φαντασιακό αιματοβαμμένο show, ένα σκληρό reality, όπου παρουσιάζονται πέντε εγκλήματα αγάπης. Ο θύτης, ένας μάρτυρας και το ίδιο το θύμα κάθε ιστορίας παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για το χρονικό του εγκλήματος.
   
   Μια παράσταση για την καταστροφική δύναμη της αγάπης και ταυτόχρονα ένα καυστικό σχόλιο για τον κόσμο της κίτρινης δημοσιογραφίας. Θα παρουσιάζεται κάθε Σαββατοκύριακο και Δευτερότριτο σε διπλή διανομή, με διαφορετικό φινάλε. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Ακατάλληλη για παιδιά κάτω των 16 ετών. 
 
   Οι ηθοποιοί της παράστασης: Νίκος Γκέλια, Μυρτώ Γκόνη, Τζένη Διαγούπη, Πολ Ζαχαριάδης, Γιάννης Καραούλης, Δήμητρα Κολλά, Αλεξάνδρα Κόνιακ, Βάνα Παρθενιάδου,  Ιωάννα Πηλιχού, Γιάννης Ράμος, Ζώγια Σεβαστιανού,  Γιώργος Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη, Δώρα Χρυσικού, Στέλιος Ψαρουδάκης 
 
Την φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Τάσος Σκλαβούνος (Studio της οδού Μελενίκου 31). 
 
Φωτογραφίες Back Stage: Αγορή Χρυσάνθη, Κατερίνα Καραταΐρη, Έρση Παπαχρηστοπούλου
 
Συντελεστές φωτογράφισης
Φωτογράφος: Τάσος Σκλαβούνος
Βοηθοί φωτογράφου: Αγορή Χρυσάνθη, Κατερίνα Καραταΐρη, Έρση Παπαχρηστοπούλου
Επιμέλεια Μακιγιάζ/Σπέσιαλ Εφέ: Amira Make Up
Μακιγιάζ /μαλλιά ηθοποιών: Eva Beauty (Αλίκη Αραμπατζή, Άννα Ρεβίθη, Πάνος Κυρσάββας, Μαίρη Αλεξανδροπούλου, Τζένη Λαμπροπούλου)
Αξεσουάρ: Λία Μπάρμπα
Κοστούμια: Ζωή Μολυβδά Θαμέλη
 
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής «Δρομοκαΐτειο» Ισίδωρο Πρώιο, για την παραχώρηση των χώρων του «Δρομοκαΐτειου» για τις ανάγκες της φωτογράφισης και το προσωπικό του Νοσοκομείου για την πολύτιμη βοήθεια του.
     
 
Πολυχώρος VAULT
Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός
Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8’ περίπου με τα πόδια)
Τηλέφωνα: 213 0356472 / 6945 993870 
(για τηλεφωνικές κρατήσεις 11:00 – 14:00 και 17:00 -21:00) 
http://www.facebook.com/VAULTTheatreGr1
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue