mikrodermoapoxisi 6aa0e513

Μικροδερμοαπόξεση: Η θεραπεία ανάπλασης και ανανέωσης που όλες χρειαζόμαστε

Τι θα λέγατε με μία απλή θεραπεία να αποκτήσουμε ένα αναζωογονημένο, απαλό και καθαρό πρόσωπο;

Ψάχνοντας πως θα ανανέωσουμε το πρόσωπό μας αυτή την Άνοιξη, γιατί κάτι πρέπει να κάνουμε για να νιώσουμε όμορφες και λαμπερές, μετά από τόση καραντίνα, πέσαμε πάνω στην θεραπεία της Μικροδερμοαπόξεση.  Και επειδή εμείς στο likewoman θέλουμε να τα μαθαίνουμε όλα ότι αφορά την ομορφιά και να τα μοιραζόμαστε μαζί σας, μπήκαμε στο ιατρείο του Δρ. Γεώργιου Παπαγεωργίου και μάθαμε τα πάντα για αυτήν την σύγχρονη μεθόδο που διαθέτει η Αισθητική Ιατρική για την ανανέωση της επιδερμίδας.

Η συγκεκριμένη θεραπεία αποτελεί μια προληπτική αναπλαστική θεραπεία, η οποία καταπολεμά τις φθορές που υφίσταται το δέρμα μας από το πέρασμα του χρόνου, και έρχεται να μας προσφέρει εκπληκτική λάμψη και βαθιά ανανέωση με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά!

a2

Τι είναι η Μικροδερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

Πρόκειται για μία πολύ αποτελεσματική θεραπεία peeling με τη χρήση του ιατρικού μηχανήματος μικροδερμοαπόξεσης (Ecopeel) το οποίο με τη βοήθεια αποστειρωμένων μικροκρυστάλλων υδροξειδίου του αλουμινίου, βοηθάει στη μηχανική ανάπλαση του δέρματος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει βαθιά το δέρμα.

Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για όλες τις θεραπείες περιποίησης του δέρματος.

Μπορεί να προηγηθεί όλων των θεραπειών ή να αποτελεί από μόνη της ικανοποιητική συχνή θεραπεία για τη διατήρηση της εικόνας και της λάμψης του προσώπου.

Ενδείξεις

Με τη θεραπεία Ecopeel, αντιμετωπίζονται προβλήματα της επιδερμίδας όπως: διεσταλμένοι πόροι και λιπαρότητα, φωτογήρανση, εμφάνιση ρυτίδων, επιφανειακές ουλές από ακμή, ραγάδες, μεταφλεγμονώδης υπερμελάχρωση.

Γιατί να επιλέξετε την Μικροδερμοαπόξεση

Αποτελεί φυσική και ασφαλή μέθοδο, χωρίς χημικά
Δεν ερεθίζει το δέρμα
Ανώδυνη, αναίμακτη θεραπεία
Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους
Προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
Βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και την οξυγόνωση του δέρματος

Tips & Bonus

Δεν τραυματίζει την επιδερμίδα
Επανερχόμαστε άμεσα στις καθημερινές μας συνήθειες (συνήθως έχει έναν μικροερεθισμό που σε μερικές ώρες έχει παρέλθει αλλά μπορεί άνετα να καλυφθεί με make up)
Διάρκεια θεραπείας  απο 10-20 λεπτα  ανάλογα τον τύπο δέρματος και την υπό θεραπεία περιοχή
Συνεχίζουμε την καθημερινή μας περιποίηση κανονικά στο σπίτι δίνοντας έμφαση στην ενυδάτωση και στην ανάπλαση για τις επόμενες 2-3 ημέρες
Συστήνεται η χρήση αντηλιακού τόσο μετά την θεραπεία όσο και στην καθημερινότητα μας

Μπορεί να συνδυστεί με θεραπείες όπως:

Rejuvance
Ανάπλαση
Ενυδάτωση

Εάν είσαστε έτοιμες για ανανέωση και ανάπλαση δεν έχετε παρά να κλείσετε το ραντεβού σας.

Ενημερωθείτε στο 210-9249994 – Ομήρου 51 & Σκουφά Κολωνάκι.

Facebook DrGeorgiosPapageorgiou

Instagram drgeorgiospapageorgiou

Youtube 

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue