Η Minna Carlberg αναλαμβάνει τη νέα θέση του Country Manager για την Αγορά Πωλήσεων της Ελλάδας από τον Αύγουστο.

Η Minna Carlberg έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του λιανικού εμπορίου και είναι πλέον υπεύθυνη για τη διαχείριση και των 7 χωρών του Sales Market Greece, με έδρα την Αθήνα.

Η Minna έχει καταγράψει μία εντυπωσιακή πορεία στην H&M, ξεκινώντας το ταξίδι της πριν από 12 χρόνια στις παγκόσμιες πωλήσεις ως Business analyst. Μετά από αυτό, ανέλαβε πολλούς ρόλους όπως, Head of Store Solutions in Sales & Operations, Country Controller στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, Country Manager για την Ελβετία μέχρι την τρέχουσα θέση της ώς Country Manager για το Sales Market Greece.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα μου θέση ως Country Manager για την H&M Sales Market Greece. Η κύρια προτεραιότητά μου θα είναι να συνεχίσω να οδηγώ τη στρατηγική της εταιρείας με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών μας, καθώς και να διασφαλίσω ότι η H&M συνεχίζει να βρίσκεται στις καρδιές των ανθρώπων, παρέχοντας μόδα και ποιότητα στην καλύτερη τιμή με αειφόρο τρόπο.

Η  H&M δεν είναι μόνο μια μάρκα που εμπνέει αλλά και ένα εξαιρετικό μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα εργαστούμε παραπάνω, για τον εντοπισμό και την προώθηση ταλέντων στην εταιρεία”, λέει η Minna Carlberg.

Ο Mehmet Arisoy, ο οποίος ήταν o προηγούμενος Country Manager για την αγορά πωλήσεων τα τελευταία 2 χρόνια, θα συνεχίσει τώρα την εξέλιξή του στην H&M, αναλαμβάνοντας μια νέα πρόκληση ως Regional Manager για την H&M Region East, με έδρα τη Βαρσοβία της Πολωνίας.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue