“Μήνυμα εστάλη. Όμως ελήφθη;”

Ακούς τη φράση: «Η Ελένη έβγαλε το πουκάμισο του Γιώργου».
Ποιός φορούσε το πουκάμισο;
Αν νομίζεις ότι μπορείς να απαντήσεις σ’ αυτήν την ερώτηση με βεβαιότητα, τότε το νέο βιβλίο του ψυχολόγου συγγραφέα Γιώργου Πιντέρη με τίτλο «Μήνυμα εστάλη. Όμως ελήφθη;» έχει να σου προσφέρει πολλά.
 
Ο Πιντέρης, μέσα από θεατρικούς διαλόγους δοσμένους με χιούμορ και αμεσότητα, μας χαρίζει ένα εγχειρίδιο επικοινωνίας καθημερινής χρήσης. Δουλεύοντας πάνω σ’ αυτό και διασκεδάζοντας ταυτόχρονα με το γνωστό… Πιντερικό χιούμορ, ο αναγνώστης θα μάθει να ακούει καλύτερα, να λαμβάνει τα μηνύματα που του στέλνουν, να αποφεύγει επικοινωνιακές παγίδες και “διπλοδεσίματα”, να επικοινωνεί με κάποιον που δεν γνωρίζει καλά, αλλά και να μάθει να εκφράζεται ο ίδιος σαφέστερα και αμεσότερα. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.
Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 7μμ η παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Πιντέρη θα γίνει στο GuestHall στην Γλυφάδα από την ψυχολόγο και αρθρογράφο του Glyfada Free Press Evi Kokkali (Εύη Κόκκαλη) και την Γεωργία Βαμβακερού.
 
 
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue