Μήπως Ήρθε Η Ώρα Να Λύσουμε Το Θέμα Της Κοιλιάς;

Κοιλιά: Το σημείο που αγχώνει τις περισσότερες γυναίκες. Πόσες από εμάς δεν ονειρευόμαστε, μία σφιχτή κοιλιά; Τελικά όμως είναι εύκολο να την αποκτήσουμε; Είναι με την μέθοδο της κοιλιπλαστικής.

Τι είναι όμως η κοιλιοπλαστική; Εδώ έρχεται να μας δώσει τα φώτα του ο Δρ. Γεώργιος Βασιλικός!

Η κοιλιοπλαστική είναι μια επέμβαση που μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση της κοιλιάς μετά από την εγκυμοσύνη ή σημαντική απώλεια βάρους ακόμη και να μειώσει τις ραγάδες του δέρματος. 

Αφαιρείται χειρουργικά το περίσσευμα δέρματος και λίπους με την μέθοδο Vaser και Vibro από την κοιλιακή περιοχή. Αξιολογούνται οι ανάγκες του ασθενούς και αν χρειάζεται οι μύες του κοιλιακού τοιχώματος συσφίγγονται. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του μέσα σε μια περίπου εβδομάδα απλά θα ακολουθήσει τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού. Μετά από μία νεα αξιολόγηση από τον ιατρό, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σε πιο έντονη δραστηριότητα περπάτημα γυμναστική κλπ μετά από περίπου τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Οι ασθενείς πρέπει να φορούν απλή ζώνη οσφύος για περίπου ένα μήνα. Το αποτέλεσμα διαρκεί πάρα πολλά χρόνια, εκτός αν ο ασθενής αυξομειώνει το βάρος του ή μείνει έγκυος μια γυναίκα μετά την επέμβασή!!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Δρ. Γεώργιο Βασιλικό!! 

Ο Γεώργος Βασιλικός, είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στη χειρουργική, ειδικεύτηκε στην πλαστική χειρουργική, αισθητική και επανορθωτική, εξ’ολοκλήρου στο Βέλγιο, στο καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβέν στις Βρυξέλλες.
Εξειδικεύτηκε στη βαριά αποκατάσταση και αισθητική του προσώπου και μαστού, ενηλίκων και παιδιών. Χειρουργεί στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες όπου και συμμετέχει στην εκπαίδευση και στη διδασκαλία νέων ειδικών γιατρών.
Οι μέθοδοι και οι τεχνικές που χρησιμοποιεί καθώς και η εμπειρία και η εκπαίδευσή του, εγγυώνται την απαράμιλη ποιότητα των αποτελεσμάτων.
Συνεργάζεται με το Νοσοκομείο ΙΑΣΩ GENERAL.

Για να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνήστε στο : 6948514460

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue