Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του Πειραιά στελεχώνεται από εξαιρετικό ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό

Η υπερσύγχρονη ιατρική Mονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας ΥODA, στο κέντρο του Πειραιά, έχει θέσει στο επίκεντρο της τον άνθρωπο και τη διασφάλιση του θεμελιώδους δικαιώματος του στην υγεία και στη ζωή. Η YODA επανδρώνει συστηματικά το ανθρώπινο δυναμικό της με καταξιωμένους ιατρούς, όλων των ειδικοτήτων.

Στην ομάδα της ορθοπεδικής μετέχει και ο κος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ορθοπεδικός χειρουργός με άριστες σπουδές και αξιόλογη εμπειρία σε Ελβετία, Λονδίνο και Ελλάδα.

Η μοναδική στην Ελλάδα κλινική Ημερήσιας Νοσηλείας, με γνώμονα τη βέλτιστη ιατρική φροντίδα των ασθενών που της εμπιστεύονται την υγεία τους δεν επαναπαύεται και στελεχώνει μεθοδικά -κατόπιν συστηματικής επιλογής και αξιολόγησης επιστημονικών συνεργατών- το ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό της με καινούργιες ειδικότητες.

Στην κλινική YODA λειτουργούν τμήματα:

Γενικής Χειρουργικής, Πλαστικής – Αισθητικής Χειρουργικής, Γυναικολογικό, Οδοντιατρικό, Γαστρεντερολογικό, Καρδιολογικό, Δερματολογικό, Ορθοπεδικό καθώς και, Τμήμα Εναλλακτικής Ιατρικής.

Η YODA που υλοποιήθηκε για να υπηρετήσει τον άνθρωπο μέσω του κλάδου της ιδιωτικής υγείας και αντιμετωπίζει τον ασθενή ως ισότιμο εταίρο αναβαθμίζει συστηματικά και με πρότυπες μεθόδους τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και το φάσμα των ιατρικών υπηρεσιών της. 

www.yoda-odc.gr

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ορθοπεδικός χειρουργός της YODA Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue