Τα νέα μοντέλα γυαλιών αποπνέουν την ειρωνική πολυτέλεια του Moschino

Ο MOSCHINO παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018-2019, παραγωγής και διανομής του Safilo Group.

Τα νέα μοντέλα γυαλιών αποπνέουν την ειρωνική πολυτέλεια του Moschino καθώς και την απόλυτη πολυτέλεια, με εξαιρετικό σχεδιασμό που αποτυπώνει την τολμηρή δημιουργικότητα της Ιταλικής Μάρκας και του Καλλιτεχνικού της Διευθυντή, Jeremy Scott.

Αντλώντας έμπνευση από εμβληματικά κομμάτια που κατατάσσονται ψηλά στο αρχειακό υλικό του Moschino, η νέα συλλογή «χτίστηκε» πάνω σε διαχρονικά, χαρακτηριστικά στοιχεία: Το Μεταλλικό Λογότυπο, τις Μεταλλικές Διακοσμητικές Αλυσίδες, τα Μεταλλικά Τρουκς και το Λογότυπο του Διπλού Ερωτηματικού.

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει μία γκάμα μαύρου και ταρταρούγας με χρυσά μεταλλικά τελειώματα, καθώς και κόκκινο και λευκό αλλά και μια πιο σκανδαλιάρικη γκάμα: λευκά πουά σε μαύρο, φούξια, ροζ, βιολετί και τιρκουάζ. Τα χρώματα υπογραμμίζονται από χρυσές λεπτομέρειες που κοσμούν όλη τη συλλογή, υπό την μορφή τρισδιάστατων λογότυπων, τρουκς, αλυσίδας και καθρεπτέ φακών.

Η νέα συλλογή είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ Moschino και σε high-end οπτικά καταστήματα, από τον Οκτώβριο 2018.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ

Στην τελευταία συλλογή Moschino Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018, ο Jeremy Scott εξορμά στην διαβόητη Περιοχή 51 και δημιουργεί μια συλλογή που θέτει τις θεωρίες συνωμοσίας στις υπηρεσίες της μόδας. Για τα Γυαλιά της κολεξιόν, η ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 1960 μεταφράστηκε σε εξαιρετικά θηλυκές και ειρωνικά μικροσκοπικές φόρμες. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue