Το Πιο Must Hair Event Παρουσίασε Τα Νέα Trends Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-2020

Με την έλευση του Φθινοπώρου συνήθως οι περισσότερες γυναίκες ζητάμε μια ανανέωση στα μαλλιά μας. Να αλλάξουμε χρώμα ή κούρεμα. Να δοκιμάσουμε νέα χτενίσματα. Φυσικά κάθε σεζόν μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε διάφορες προτάσεις.

Οι διάσημοι κομμωτές παρουσίασαν τα νέα trends της σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020 στις πασαρέλες των μεγάλων σχεδιαστών. Τα βασικά χρώματα, τα κυρίαρχα γυναικεία κουρέματα, αλλά και τα χτενίσματα που θα δούμε ποικίλουν από διαχρονικά έως άκρως μοντέρνα και τολμηρά, τα γνωστά ως top trends.

Έτσιι και η Άννα Λάμπρου Coiffure μαζί με την ομάδα της στις 25 Σεπτεμβρίου σε ένα υπέροχο event, που διοργάνωσαν, μας παρουσίασαν την 1η τους Collection από χρώματα, κουρέματα και χτενίσματα, με προτάσεις για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019-2020. Τις νέες βαφές μαλλιών, τα κορυφαία κουρέματα αλλά και τα εντυπωσιακά αξεσουάρ μαλλιών που είναι φέτος must.

Πριν επιλέξετε οποιαδήποτε αλλαγή, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στο στυλ σας, στα χρώματα και στο σχήμα του προσώπου σας. Μην τολμήσετε οτιδήποτε extreme εάν δεν είστε σίγουρες! Να θυμάστε ότι πάνω από όλα για να είμαστε όμορφες πρέπει να είμαστε…εμείς, κι αυτό είναι πάντα η τοπ τάση της μόδας.

H Άννα Λάμπρου και η ομάδα της είναι εκεί για να μας κάνει να νιώσουμε ξεχωριστές!

Άννα Λάμπρου Coiffure
Λεωφ. Μαραθώνος 32 (21,39 km)

19009 Πικέρμι

210 603 6460

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue