Αυτό Το Καλοκαίρι Φοράμε «Kocktail Party Collection»

Όλοι γνωρίζουμε τις σαγιονάρες παραλίας και τις επιλέγουμε έντονα το καλοκαίρι. Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και συνδυάζονται άψογα με μαγιό και καφτάνι για την παραλία έως τα outfit για τις βόλτες στα σοκάκια του νησιού ή της πόλης.

Πως θα σας φαινόταν όμως αν οι απλές σαγιονάρες παραλίας αποκτούσαν μια πιο ιδιαίτερη εικόνα, ιδανική για να συγκινήσει και την πιο απαιτητική fashionista?

Η Ξανθή Κιούση – γνωστή fashion blogger και μοντέλο – επέλεξε να δημιουργήσει την σειρά «Kocktail Party Collection» από σαγιονάρες παραλίας σε 10 σχέδια με κεντήματα και καλοκαιρινές πινελιές, όπως καρπούζι, ανανά, φλαμίνγκο, και άλλα. Σχέδια μοναδικά και άκρως μοντέρνα που αποπνέουν στιλ και μπορούν να στηρίξουν άνετα και το πιο ιδιαίτερο beach look.

Τις ιδιαίτερες αυτές σαγιονάρες θα τις βρείτε:
Instagram: @ksanthikiousi_official
Facebook: Ksanthi Kiousi

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue