Must have έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο – Βρείτε τα στο Anatello!

Το παιδικό δωμάτιο είναι γεγονός ότι μπορεί να φάει ώρες και μέρες από τον χρόνο σας για να δημιουργηθεί σωστά και να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός νεογέννητου και στην συνέχεια ενός μικρού παιδιού. Πρώτη στάση, μα φυσικά τα παιδικά κρεβάτια!

Παιδικά κρεβάτια για όνειρα γλυκά!

32%20 %20Cocoon

Το πρώτο και το κυριότερο που πρέπει να προσέξετε για το παιδικό κρεβάτι είναι να είναι κατασκευαστικά ασφαλές. Τι εννοούμε με αυτό; Κατά μία πρώτη προσέγγιση να μην έχει πουθενά προεξοχές ή μυτερά τελειώματα σε άκρες ή κενά σημεία. Επίσης προσεγμένα πρέπει να είναι τα σημεία από τα οποία κρέμονται σχοινάκια, αλυσίδες ή πιπίλες δεμένες με κορδόνια. Σχολαστικός έλεγχος πρέπει να γίνει στις βίδες, ώστε να βεβαιωθείτε ότι είναι καλά στερεωμένες και στα κάγκελα, τα οποία πρέπει να απέχουν μεταξύ τους μέχρι 7 εκ.

Χαρακτηριστικό δείγμα ασφαλείας είναι το κλασικό παιδικό κρεβάτι Cocoon, από την casababy, με το όνομα Cocoon. Είναι κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς, με πλαϊνά μέρη που ανεβοκατεβαίνουν για μεγαλύτερη άνεση των γονιών και ευρύχωρο με χώρο κάτω από το κρεβάτι για να μπορείτε να αποθηκεύετε χρήσιμα αντικείμενα. Δείτε εδώ τόσο το κρεβάτι, όσο και την συρταριέρα από mdf υψηλής αντοχής που μπορείτε να την πάρετε σετ!

Αν δεν θέλετε κούνια….«λικνίστε» το μωράκι σας!

next to me circle

Πολλοί γονείς κάνουν υπομονή λίγο καιρό μέχρι να μεγαλώσει λίγο για να αγοράσουν στο μωρό τους ένα κρεβατάκι που γίνεται στην συνέχεια προ-εφηβικό, αποφεύγοντας να ξοδεύουν χρήματα για δύο κούνιες-κρεβάτι.

Για αυτόν τον λόγο έρχεται το λίκνο μωρού να καλύψει τις ανάγκες σας. Επιλέξτε το μεταλλικό λίκνο της Chicco. Οι δύο του ρόδες με το φρένο του προσφέρουν extra άνεση, επιτρέποντάς σας να το μεταφέρετε σχεδόν παντού. Βρείτε το δικό σας λίκνο μωρού, μέσα από τις προσφορές του anatello!

Ντουλάπες με μεγάλη χωρητικότητα και εγγυημένη ποιότητα

Μία απλή συρταριέρα όσο περνάει ο καιρός δεν είναι αρκετή για να καλύψει όλες τις ανάγκες του μωρού σε ρούχα, σεντονάκια, είδη για το μπάνιο κ.α. Προμηθευτείτε μία ντουλάπα που θα σας λύσει τα χέρια και πάντα χρειάζεται σε κάθε χώρο.

Το Anatello προτείνει την ντουλάπα Magic από την Guy Laroche με πόρτα, ράφια και ντουλάπια για την εύκολη και γρήγορη αποθήκευση κάθε φύσης εξοπλισμού.

Μην ξεχνάτε! Στην δημιουργία του παιδικού δωματίου το Anatello είναι πάντα δίπλα σας, με εκπτώσεις, υψηλή ποιότητα και συμβουλές από ειδικούς που ξεχωρίζουν!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue