Στο κοσμοπολίτικο νησί της Ύδρας, άνοιξε τις πόρτες του, το νέο κατάστημα MyCrown Art Collection.

Νέο Art Store στην Ύδρα.

MyCrown Art Collection

Βρίσκεται στο λιμάνι, στο κεντρικότερο σημείο του νησιού και φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της τέχνης και όχι μόνο.

DSC00680 16 scaled

Σε έναν λιτό και απέριττο χώρο που επικρατεί το λευκό,  και με την φροντίδα της επιμελήτριας ‘Ελυας Τσουβελεκάκη  παρουσιάζονται επιλεγμένα έργα Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών. Τα εκθέματα προέρχονται από γνωστούς αλλά και νέους καλλιτέχνες από τον χώρο των εικαστικών τεχνών (ζωγραφική, φωτογραφία, γλυπτική, μικτές τεχνικές, κ.α.) και αποτελούν εξαιρετικές προτάσεις για την διακόσμηση πολυτελών κατοικιών, εξοχικών σπιτιών, yachts, κα. Επίσης, ο επισκέπτης του νησιού, θα βρει όμορφα αντικείμενα- ιδανικές ιδέες δώρων.

DSC00562 159 scaled

O Art Collector και ιδρυτής του ΔΕΣΤΕ Foundation, κος Δάκης Ιωάννου με την ‘Ελυα Τσουβελεκάκη.

Επιπλέον, το νέο art store, παρουσιάζει τη συλλογή «MyCrown Collection» των  χειροποίητων και customized ειδών διακόσμησης σπιτιού (Μαξιλάρια, Sous plats, sous verres, πετσέτες φαγητού, αρωματικά κεριά, μπουρνούζια, σεντόνια, κ.α.) που είναι κατασκευασμένα από sustainable υφάσματα και υλικά. Είναι κυριολεκτικά, μοναδικά στο είδος τους. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα λατρέψετε!

Λιμάνι Ύδρας, τηλ. 22980 54031, email: mycrown@ltapparel.gr

MyCrown scaled

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue