Μυστικά για να βγάζετε τέλειες φωτογραφίες-video

 
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι διάσημες ηθοποιοί βγάζουν πάντα τέλειες φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί; Υπάρχουν κάποια μυστικά που εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα ειδικά αν θέλετε να φαίνεστε πιο αδύνατη. Καταρχήν καλό είναι να γυρίσετε κάπως στο πλάι βάζοντας το ένα πόδι μπροστά από το άλλο με τα δάχτυλα να είναι σε ευθεία γραμμή από τη φωτογραφική μηχανή. Επίσης καλό είναι να γείρετε το κεφάλι σας λίγο προς τα μπρος για να μειώσετε το ενδεχόμενο να φωτογραφηθείτε με προγούλι.
 
Προσπαθήστε να μην έχετε τα χέρια κοντά στα χέρια αλλά και να έχετε τους ώμους σε ευθεία γραμμή έτσι ώστε να φαίνεστε πιο αδύνατη και στο πάνω μέρος του σώματος αλλά και στην κοιλιά. Μην ξεχάσετε να γελάσετε στην κάμερα λίγα δευτερόλεπτα πριν τραβηχτεί η φωτογραφία!
 
πηγή: kathimerini.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue