Νέα Εποχή Για Τις Κλινικές CENEGENICS & REVIV

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής από τις κλινικές CENEGENICS & REVIV

Στη μετά-κορωνοιό εποχή, απέκτησε ιδιαίτερη σημασία η έννοια της πρόληψης για τη διατήρηση της καλής υγείας αλλά και της ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος. Έτσι λοιπόν οι κλινικές REVIV & CENEGENICS ξεκίνησαν εκ νέου τη λειτουργία τους από τις 4 Μαΐου έχοντας προσαρμόσει τις υπηρεσίες τους έτσι ώστε να βελτιστοποιείται η εξυπηρέτηση και η παροχή φροντίδας.

Οι καθημερινές απολυμάνσεις, η τήρηση των μέτρων για τον ελάχιστο αριθμό εξυπηρετούμενων και ο έλεγχος του προσωπικού με τεστ αντισωμάτων είναι κάποια από τα μέτρα που έχουν ληφθεί και τηρούνται.

Οι θεραπείες REVIV είναι πλέον διαθέσιμες για εφαρμογή κατ’ οίκον με το πρόγραμμα Home Care από το εξειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό με γνώμονα την ασφάλεια και τις υψηλότερες προδιαγραφές. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.revivme.gr

Επίσης, το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής & αντιγήρανσης CENEGENICS, ακολουθώντας τη στρατηγική της CENEGENICS USA, είναι πλέον διαθέσιμο και με ειδικά νέα προγράμματα για νέα και παλαιά μέλη. Περισσότερες πληροφορίες: https://www.cenegenics.gr

Μάθετε Περισσότερα καλώντας στα 2108949920, 2108949090

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue