Νέα Προϊόντα Piccadilly Σε Όλα Τα Καταστήματα Λακιώτης

Η εταιρεία Λακιώτης Α.Ε. αναπτύσσεται διαρκώς. Παρουσιάζει καινοτόμες ιδέες και ριζοσπαστικά προϊόντα για ξενοδοχειακές μονάδες και πάσης φύσεως καταλύματα.

Ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο όπως πλακίδια, είδη υγιεινής, συστήματα ντουζ και αξεσουάρ, καθώς και καινοτόμες προτάσεις σε αποκλειστική διάθεση της εταιρείας Piccadilly από την εταιρεία, σε όλα τα καταστήματα Λακιώτης.

Ο Γιώργος Ντάβλας επισκέφθηκε τον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας Λακιώτης Α.Ε. στον Ασπρόπυργο, που λειτουργεί αποκλειστικά για επαγγελματίες.

Στα καταστήματα της εταιρείας Λακιώτης Α.Ε. θα βρείτε περισσότερα από 8000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Όταν ένα έργο επείγει να ολοκληρωθεί και οι ποσοτικές απαιτήσεις είναι μεγάλες, η διατήρηση αποθέματος είναι στρατηγικής σημασίας για την περάτωση του έργου. Αυτή είναι η βασική αρχή λειτουργίας της εταιρείας. Τα τελευταία 20 χρόνια η εταιρεία Λακιώτης Α.Ε. έχει προσφέρει υλικά σε ξενοδοχεία, δημόσια και ιδιωτικά έργα, είτε αφορά νέα δόμηση είτε ανακαίνιση.

Οι πελάτες της εταιρείας είναι επαναλαμβανόμενοι και δείχνουν εμπιστοσύνη κάθε φορά, σε κάθε τους έργο, γιατί προσφέρουν πραγματικά ποιοτικά προϊόντα, κορυφαίες υπηρεσίες πριν και μετά την πώληση, συνέπεια στον χρόνο παράδοσης και επαγγελματισμό, διαφάνεια και τιμιότητα σε κάθε βήμα, και φυσικά τις καλύτερες τιμές της αγοράς αποδεδειγμένα. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue