Νέα χρονιά! Τι λέει ο διάσημος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης για όλα τα ζώδια!

Το έτος των εύθραυστων ισορροπιών», είναι ο τίτλος που δίνω για τη νέα χρονιά που ανοίγεται μπροστά μας, η οποία έρχεται για να επιστρατεύσει όλο το απόθεμα των δυνάμεων μας, προκειμένου να προχωρήσουμε με περισσότερη σταθερότητα στο μέλλον που ανοίγεται μπροστά μας. 
 
 
Το 2015 δεν παρουσιάζει ουσιαστικές μεταβολές, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή τη χρονιά όμως θα παρουσιαστούν περισσότερες ευκαιρίες για μπορέσουμε να βάλουμε σε μία τάξη τη ζωή μας και τις υποχρεώσεις μας. Στην πορεία της νέας χρονιάς, θα υπάρξουν περισσότερα χρονικά διαστήματα, που θα ενισχύσουν τον τομέα της επικοινωνίας. Θα δοθούν ευκαιρίες για την δημιουργία νέων γνωριμιών, ενώ νέοι φίλοι και συναναστροφές, θα χαρίσουν σε πολλούς ανθρώπους το κίνητρο και την ελπίδα να βρουν λύσεις τα προβλήματα της ζωής τους. Μπορεί ο τομέας των οικονομικών, να συνεχίζει να είναι περιορισμένος, όμως το 2015 είναι μία χρονιά που πολλοί θα πραγματοποιήσουν ταξίδια και θα εκπληρώσουν εντέλει την ανάγκη τους να ξεφύγουν έστω και για λίγο από τις συνήθειες της ρουτίνας τους. 
 
Στον τομέα των ανθρώπινων σχέσεων, θα υπάρξουν αρκετές συμφιλιώσεις αλλά και συμβιβασμοί! Το 2015 είναι μία χρονιά που πολλοί άνθρωποι θα συγχωρέσουν τους «αντιπάλους» τους και θα δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις τους. 
 
Το πιο βασικό χαρακτηριστικό της νέας χρονιάς θα είναι η «υπερβολή», η οποία και θα παρασύρει στον αλόγιστο καταναλωτισμό. Αυτό το χαρακτηριστικό, είναι απαραίτητο να το μετριάσουμε για να μην έχουμε συναισθηματικές αλλά και υλικές απώλειες. 
 
Το «συναίσθημα» θα είναι αρκετά πιο ενισχυμένο τη νέα χρονιά και πολλοί θα συνειδητοποιήσουμε ότι μέσα μας κρύβονται ευαισθησίες που μέχρι τώρα δεν μπορούσαμε να ανακαλύψουμε αλλά και να … αναγνωρίσουμε! 
 
Όπως κάθε χρονιά, ετοίμασα τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων, αλλά και ένα πλούσιο αστρολογικό αφιέρωμα για το 2015. Επιλέξτε το ζώδιο σας και διαβάστε αναλυτικά το ετήσιο ωροσκόπιο σας για τη νέα χρονιά!
 
Σύμφωνα με την αστρολογία ο Δίας φέτος στην Παρθένο από τις 11 Αυγούστου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς τον Σεπτέμβριο (κατά Ρ. Εμπερτιν) φέρει μια ραγδαία αύξηση στις εξαπατήσεις, τις εξιδανικεύσεις, τις απάτες, τα ψέματα, προσπάθειες για κερδοσκοπία και παραπλάνηση με έξυπνα τεχνάσματα και μεθόδους που πολλοί δεν θα αντιληφθούν. 
 
Όσο όμως θα είναι ο Δίας στο Λέοντα και θα τετραγωνίζει τον Κρόνο στο Σκορπιό Ιούλιο, Αύγουστο θα φέρει χάσιμο ευκαιριών να σταθεροποιήσουμε θετικά πράγματα που έχουμε πετύχει. Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο όμως ο Δίας στο Λέοντα κάνει τρίγωνο με Ουρανό στον Κριό και δείχνουν πως τα διαστήματα αυτά μπορεί να βγει κάτι θετικό μόνο για όσους ασχολούνται με δημιουργικές ασχολίες, αναπτύξουν τη διαίσθηση και το ένστικτό τους και αφήσουν πίσω τους την αρνητικότητα, τη γκρίνια και τη μιζέρια. Θα βοηθήσει πολλοί να γίνουμε πιο δημιουργικοί, να γίνουν νέες θετικές ερωτικές σχέσεις, βοηθάει τη δημιουργία παιδιών, τη δημιουργική εκτόνωση μέσω του αθλητισμού και γενικότερα να αναπτύξουμε πολλά από τα ταλέντα που ίσως πολλοί δεν γνώριζαν καν πως είχαν. 
 
Ο Κρόνος φέτος θα είναι το περισσότερο διάστημα στον Τοξότη (περνάει μόνο για λίγο πίσω στο Σκορπιό από 15/6-18/9) και θα μας φέρει φιλοσοφικά ερωτήματα, θα μας κάνει να αμφισβητήσουμε απόψεις, ιδέες στάσεις για τη ζωή, ενώ πολλοί που θα πιεστούν αρκετά θα ζητήσουν λύσεις εκτός της χώρας τους, στο εξωτερικό. Μόνο όσοι βρουν τη δύναμη που κρύβεται βαθιά μέσα τους και τη βγάλουν προς τα έξω με δημιουργικές ασχολίες και ενισχύοντας τη διαίσθηση και το ένστικτό τους θα βρουν τα κατάλληλα μονοπάτια για να προχωρήσουν παρακάτω και να κάνουν κάτι σημαντικό ακόμα και υπό την πίεση του Κρόνου. Το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα φέτος θα συνεχίσει να μας δυσκολεύει με ξαφνικά γεγονότα και απώλειες κυρίως σε επαγγελματικά, οικονομικά, θέματα εξουσίας ή ακόμα και της ίδιας της επιβίωσης για πολλά άτομα. Καλύτερο διάστημα φέτος μέσα σε όλες αυτές τις δυσκολίες θα είναι με το τρίγωνο Δία-Ουρανού τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο καθώς θα στηρίξει εκείνους που έχουν μάθει να εργάζονται σκληρά, ξέρουν από δυσκολίες, ξέρουν από αλλαγές, ξέρουν να προσαρμόζονται σε όλες τις συνθήκες και μπορούν να αναπτύξουν το ένστικτό τους προκειμένου να το αφήσουν να τους οδηγήσει σωστά και να τους βγάλει έξω από το δυσάρεστο τούνελ των παγκόσμιων αλλά και των προσωπικών δυσκολιών. 
 
Οι πιο ευνοημένοι του 2015 έως και τις 11 Αυγούστου λόγω του Δία στο Λέοντα θα είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου, και από τις 11 Αυγούστου και μετά λόγω του Δία στην Παρθένο οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και των τριών δεκαημέρων, καθώς και όσοι έχουν στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά άλλους πλανήτες στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες και τη μεγαλύτερη τύχη που θα τους χρειαστεί για να αντιμετωπίσουν τις επικείμενες δυσκολίες. Εκείνοι που θα περάσουν πιο δύσκολα το 2015 λόγω του μεσοδιαστήματος Ουρανού/Πλούτωνα που θα τους πιάνει όλη τη χρονιά είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά άλλους πλανήτες στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα έχουν και τις περισσότερες ξαφνικές δυσκολίες και απώλειες. Χρειάζεται να αναζητήσουμε τη δύναμη που κρύβεται μέσα μας και φέτος για να ξεπερνούμε συνεχώς τα δυσάρεστα που θα βρίσκονται εκεί που δεν το περιμένουμε μπροστά μας. Καθένας σε διαφορετικούς τομείς και με διαφορετική μορφή και μέγεθος. 
 
 
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue