Νερό με… “αέρα” mojito-Είναι η εποχή που το ξαναθυμόμαστε!

Από τους ειδικούς θεωρείται το #classicspadetoxwater και το  θυμάμαι πάντα τέτoια εποχή!
Ποιο είναι, τώρα, αυτό το νερό με τον… τίτλο τιμής; Ένα νερό με λεμόνι-αγγούρι-μέντα. Για αποτοξίνωση του πεπτικού συστήματος (λεμόνι), για ενυδάτωση (αγγούρι) και για αναζωογονητική-ξεδιψαστική γεύση (μέντα).
Σε 6 φλιτζάνια νερό θα βάλετε να μουλιάσουν ½ αγούρι σε φέτες, χυμό από 1 λεμόνι και 10 φύλλα μέντας. Θα το αφήσετε όλο το βράδυ, κατά προτίμηση στο ψυγείο, και θα το πιείτε το πρωί. Απλώς παγωμένο ή με παγάκια. Ότι καλύτερο τώρα που καλοκαιριάζει.

#detox_water #lemon #cucumber #mint

Αλεξάνδρα Βεκιάρη Face Yoga Specialist

H Αλεξάνδρα Βεκιάρη είναι Face Yoga Specialist, πιστοποιημένη από το International Holistic Medicine College και το Flow Center, ενώ έχει παρακολουθήσει webinars με την World Leading Face Yoga Expert, Fumiko Takatsu και σεμινάρια με την Danielle Collins. Μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία, Επικοινωνία, Περιοδικά και Βιβλία που υπηρέτησε για πολλά χρόνια με συνέπεια έχει κάνει τη Face Yoga τρόπο ζωής και έχει αφοσιωθεί στην διάδοση της στην Ελλάδα.

Μπορείτε να την βρείτε στην σελίδα της στο facebook και να την ρωτήσετε ότι θέλετε για να αποκτήσετε ένα λαμπερό, σφιχτό και υγειές πρόσωπο αλλά και να την ακολουθήσετε στα εκπληκτικά σεμινάρια που κάνει!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue