admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F07%252Flikewomangr hometown cha cha

Netflix time: Στην ακτή του «Hometown Cha Cha Cha» μία βροχή είναι η αφορμή … !

Μια ρομαντική και ευχάριστη σειρά με φόντο το Γκονγκ Τζιν είναι ότι ψάχνεις για φέτος το καλοκαίρι φυσικά που αλλού στο Netflix.

Η Χε-Τζιν μία νεαρή γυναίκα μετακομίζει από την Σεούλ στο Γκονγκ Τζιν και αποφασίζει να ανοίξει ένα οδοντιατρείο. Ο Ντου-Σικ μόνιμος κάτοικος και εργένης είναι το παιδί για όλες τις δουλειές. Πώς θα συναντηθούν οι ζωές τους και τι μαθήματα θα πάρει ο ένας από τη ζωή του άλλου;

Με μία πιο προσεκτική ματιά μαθαίνουμε ότι η Χε-Τζιν είναι ορφανή από μητέρα. Οι σχέσεις με τον πατέρα της δεν είναι οι καλύτερες αφού εκείνος παντρεύτηκε ξανά και προχώρησε τη ζωή του. Πληγωμένη που δεν είχε την οικογενειακή ζωή που θα ήθελε ιδανικά έχει μάθει να ζει με πρόγραμμα και να αναζητά την ασφάλεια και την σταθερότητα. Οι αβέβαιες καταστάσεις, οι παρορμητικές και αυθόρμητες ενέργειες δεν είναι για εκείνη. Από την άλλη ο Ντου-Σικ έχασε μικρός τους γονείς του και αργότερα τον καλύτερο του φίλο με αποτέλεσμα να μεγαλώσει με την γιαγιά Κιμ Γκαμ Ριμ. Είναι από τους χαρακτήρες που δεν αφήνει τον πόνο του να γίνει εμφανής στους άλλους ανθρώπους, όμως πάντα θα είναι εκεί για εκείνους έτοιμος να προσφέρει πρόθυμα  τη βοήθεια του σε ότι τον χρειάζονται.

likewomangr hometown cha cha netflix 2

Τί μαθαίνει η Χε-Τζιν από τον Ντου-Σικ;

Είναι δεδομένο πως στη ζωή θα βρέξει…δυσκολίες. Εύκολο να το λες, δύσκολο να το βιώνεις. Ι know! Για πολλά χρόνια η μαμά σου έλεγε «πάρε ομπρέλα μαζί». Όμως τί θα γίνει αν κάποτε δεν την έχεις μαζί σου; Θα βραχείς και τότε αντί να σκεφτείς όλα τα αρνητικά και μεμψιμοιρήσεις γιατί δεν κάνεις την ανατροπή; Σήκωσε τα χέρια σου ψηλά και καλωσόρισε τη βροχή. Κάθε γεγονός στη ζωή σου κρύβει κάτι νέο, νέα πρόσωπα, εμπειρίες ή ακόμη και ευκαιρίες. Τα δικά μου tips ή μάλλον του Ντου-Σικ είναι η ψυχραιμία, η αισιοδοξία και το παιδί που κρύβουμε μέσα μας.

likewomangr hometown cha cha netflix 1

Ποια είναι η συμβουλή της Χε-Τζιν για τους γονείς;

Όταν είσαι γονιός προσπαθείς να προσφέρεις το καλύτερο στα παιδιά σου. Θυσιάζεσαι για αυτά. Νιώθεις πως η ανατροφή τους είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Πότε ένας γονιός όμως θεωρείται καλός; Μήπως μέσα σε αυτόν τον ορισμό αξίζει να συμπεριλάβεις και την φροντίδα του δικού σου εαυτού; Είναι βασικό να είσαι εκεί για τους άλλους αλλά μην ξεχνάς όμως να έχεις και εσένα ως προτεραιότητα. Για να δώσεις, πρέπει πρώτα να έχεις. Η Χε-Τζιν συμβουλεύει κάθε γονέα εκεί έξω φροντίζει τον εαυτό του, να είναι υγιής ώστε να κατακτήσει τη μακροζωία. Εξάλλου ακόμη και τα ίδια τα παιδιά θέλουν να βλέπουν τους γονείς τους ισορροπημένους. Dear parent, take care of yourself!

Kdrama: Hometown cha cha cha

Language: Korean

Episodes: 16

Release date: 28/8/21- 17/10/21

Available on: Netflix

Video with cast ending thoughts: www.youtube.com

Parts of the press conference:

www.youtube.com , www.youtube.com

likewomangr stavroula

Σταυρούλα Βαϊδάνη

Σπουδάζω στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ. Ποιος είπε ότι μία παιδαγωγός δεν μπορεί να ασχολείται με τον κινηματογράφο; Η μεγάλη μου αγάπη είναι οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές. Πάντα απολάμβανα να διαβάζω κριτικές και να αναζητώ πληροφορίες για τη ζωή των πρωταγωνιστών. Πολλές φόρες μάλιστα φιλοσοφώ και επεξεργάζομαι τον συναισθηματικό κόσμο, τις αντιλήψεις και τις πράξεις των ηρώων. Ο κινηματογράφος μπορεί να μας προσφέρει τόσα πολλά, ηρεμία, αίσθηση ρομαντισμού, αναστοχασμό για κοινωνικά διλήμματα ακόμα και νοητά ταξίδια σε άλλους πολιτισμούς. Για όλα αυτά και για πολλά ακόμα είμαι εδώ! Τι λες…πάμε να εξερευνήσουμε παρέα τον κινηματογραφικό κόσμο;

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue