Η Neutrogena® παρουσιάζει το «In the Sun», ένα ντοκιμαντέρ για τις επιπτώσεις του ήλιου στο δέρμα

Η Neutrogena® παρουσιάζει το «In the Sun», ένα ντοκιμαντέρ για τις επιπτώσεις του ήλιου στο δέρμα, βασισμένο σε πραγματικές ιστορίες και παραγωγή της αναγνωρισμένης ηθοποιού Kerry Washington

Η Neutrogena®, το πρώτο brand περιποίησης προσώπου στην Αμερική, δημιούργησε τα Neutrogena Studios, τα  πρώτα στούντιο δημιουργίας πρωτότυπου περιεχομένου της εταιρείας. Μέσα από ντοκιμαντέρ μικρού και μεγάλου μήκους, η Neutrogena®, φέρνει στο φως συγκλονιστικές ιστορίες ανθρώπων γύρω από την υγεία του δέρματος, με στόχο να δώσει συμβουλές και να εμπνεύσει το κοινό να συνεχίσει με ασφάλεια τις καθημερινές του δραστηριότητες κάτω από τον ήλιο.

inthesun still012 logo 0

Το «In the Sun», είναι το πρώτο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε, σε παραγωγή της βραβευμένης με Emmy, ηθοποιού, Kerry Washington, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες και σειρές, όπως: Scandal, Django Unchained, Ray και Little Fires Everywhere. Πρόκειται για αληθινή ιστορία που περιγράφει τις ζωές επτά διαφορετικών οικογενειών, οι οποίες αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες, καθημερινά, όντας εκτεθειμένοι στην ακτινοβολία του ήλιου.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ένας στους τρεις καρκίνους που διαγιγνώσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο είναι ο καρκίνος του δέρματος, επηρεάζοντας όλες τις φυλές, τις ηλικίες και τις εθνικότητες και με τις διαγνώσεις να αυξάνονται σημαντικά κάθε χρόνο. Αυτό το σύντομο ντοκιμαντέρ, με επικεφαλής την δερματολόγο Dr. Shirley Chi από το Λος Άντζελες, παρέχει βασικές πληροφορίες για την προστασία του δέρματος από τον ήλιο και αποσαφηνίζει κοινές παρανοήσεις γύρω από τις επιπτώσεις της υπερβολικής έκθεσης σε αυτόν, μέσω πραγματικών ιστοριών.

«Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να συνεργαστώ με τη Neutrogena® ως Brand Ambassador είναι επειδή το brand αυτό αποδίδει ίση σημασία τόσο στην υγεία όσο και στην ομορφιά του δέρματος. Πλέον, τα Neutrogena® Studios θα χρησιμοποιήσουν τη δύναμη που έχει ένα ντοκιμαντέρ, για να ενημερώσουν και να παρακινήσουν τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση για την διαφύλαξη της υγείας του δέρματός τους. Το «In the Sun» είναι ένα ισχυρό παράδειγμα της επίδρασης που έχουν οι αληθινές ιστορίες στην ευαισθητοποίηση των ανθρώπων σχετικά με την αυτoφροντίδα, την υγεία του δέρματος και την προστασία του από τον ήλιο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τις ιστορίες που πρόκειται να παρουσιαστούν στο μέλλον από τα Neutrogena® Studios», δήλωσε η Kerry Washington.

inthesun still014 logo 0

Το «Ιn the Sun» έκανε το ντεμπούτο του στις 27 Απριλίου και προβάλλεται ήδη σε πολλά φεστιβάλ ταινιών παγκοσμίως, ενώ κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Περιβαλλοντικού Ντοκιμαντέρ στο Φεστιβάλ του Σιάτλ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «In the Sun» επισκεφθείτε το www.inthesunfilm.com.

Δείτε το ντοκιμαντέρ «In the Sun»

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue