Στο NGFL5 η σχολή Avioti Fashion Ed παρουσιάζοντας δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής με θέμα “Prisma”

Το τμήμα BESPOKE & HAUTE COUTURE της AVIOTI FASHION ED – EXCLUSIVE FASHION & VISUAL ART LABORATORY συμμετέχει για άλλη μια χρονιά με επίδειξη Μόδας στο New Generations Fashion Lines, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:45 στο ιστορικό κτήριο της Διπλαρείου Σχολής, στην Πλατεία Θεάτρου 3, στην καρδιά της Αθήνας.

Οι απόφοιτοι της Σχολής θα παρουσιάσουν δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής με θέμα «PRISMA».

Η AVIOTI FASHION ED είναι εξειδικευμένη σχολή διεξαγωγής προγραμμάτων & σεμιναρίων Σχεδιασμού και Κατασκευής Ενδύματος, Ενδυματολογίας, Μόδας & Επιχειρηματικότητας, Ομορφιάς και Οπτικής Επικοινωνίας.

Το NGFL είναι διοργάνωση ανάδειξης νέων ταλέντων στο χώρο της Μόδας & της δημιουργίας που δίνει χώρο στη νέα γενιά δημιουργών να συστηθούν στο αγοραστικό κοινό και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Υπεύθυνη Σπουδών & Concept DesignAnastasia Avioti,

Υπεύθυνη επικοινωνίαςΑναστασία Αποστολίδου

Fashion Editor – Φανή Κατσανού

ngfl

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue