Νίκο Αποστολόπουλος: Ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες του…

Ήταν ένας πολύ πετυχημένος σχεδιαστής με παγκόσμια αίγλη, και ξαφνικά, οι συνεργάτες του (λογιστές, δικηγόροι, συνεταίροι) τον εξαπάτησαν, τον έκλεψαν και τον ανάγκασαν να πτωχεύσει. Στεναχωρήθηκε, πείσμωσε, γύρισε στην Ελλάδα και άρχισε πάλι από την αρχή. Έφτιαξε εταιρία, έστησε ατελιέ και άρχισε την παραγωγή εσωρούχων και ρούχων από το μηδέν. Και τώρα έχει τον δικό του χώρο στο Γκάζι, τις μπουτίκ του στο Κολωνάκι και στην Πάτρα αλλά και δεκάδες μαγαζιά με τα οποία συνεργάζεται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όπως το πτηνό φοίνικας, έτσι και ο Νίκος ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες του.

Με το Νίκο Αποστολόπουλο γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς και αμέσως συμπάθησε ο ένας τον άλλο. Για μένα ήταν ένας σουπερ σταρ της μόδας, που όταν ξεφύλλιζα τα μεγάλα ξένα περιοδικά και έβλεπα τις διαφημίσεις των εσωρούχων, των αρωμάτων και των ρούχων του με το όνομα Nikos από κάτω, χαιρόμουν αφάνταστα.

 1AB M

Όταν τον γνώρισα στο σπίτι του στο Κολωνάκι τότε, αυτό που διέκρινα  ήταν η ευγένεια και το στυλ του ανθρώπου που έχει ζήσει και έχει χορτάσει πολλά. Η μουσική έπαιζε στην διαπασών και εγώ χάζευα τις φωτογραφίες στους τοίχους, τα αντικείμενα αντίκες σπαρμένα μέσα στον χώρο και λύσσαγα να του κάνω μια συνέντευξη να μου τα πει όλα…..

 1B M

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue