Νικολέτα Κωνσταντινίδου: Μια νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια κάνει δυναμική είσοδο!

 
Η Νικολέτα ξεκινώντας από παιδί ακόμα φάνηκε να αγαπάει το τραγούδι.
Από την πολύ μικρή ηλικία των 3 ετών οι γονείς της πρώτοι είδαν αυτή την αγάπη της για το τραγούδι και την προέτρεψαν να ξεκινήσει τα μαθήματα πιάνου, χορού και ορθοφωνίας. Έτσι αρκετά αργότερα και μετά από πολύ προετοιμασία, την περίοδο που πήγαινε σχολείο δούλεψε μόνο την καλοκαιρινή σεζόν σε ένα μαγαζί στην Καβάλα γιατί έδινε πανελλήνιες. Εκεί όμως την είδε ένας άνθρωπος που του άρεσε η δουλεία της και την πρότεινε στον Βασίλη Καρρά. Ο Βασίλης Καρράς έκανε οντισιόν στο Χωριό της Ειρήνης στην Θεσσαλονίκη για δύο μέρες και είχε την τύχη να την διαλέξει ανάμεσα σε τόσους πολλούς καλλιτέχνες. Έτσι έγινε και το ξεκίνημα της. Δούλεψε τρεις σεζόν με τον Β. Καρρά.
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Β. Καρά, Α. Δημητρίου, Γ. Λεμπέση, Π. Ζήνα, Ε.Παπαρίζου, Ν. Κουρκούλης, Βαλάντης, Θ. Αδαμαντίδης, Ζ. Μελάς, Χ.Μενιδιάτης, Πάολα, Ν. Οικονομόπουλος, Γ. Γιασεμής, Αμαρυλλίς, Φ. Νικολάου, Ν. Μακρόπουλος, Θάνος Πετρέλης,Σ. Γονίδης,Γιάννης Τάσσιος,
Γιώργος Τσαλίκης κτλ.
 
Νέο τραγούδι με γερές υπογραφές Τερζή – Γιανατσούλια

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue