Νικολέτα Ψάλτη: Διακόσμηση με αυθεντικότητα και στυλ στις πιο ιδιαίτερες στιγμές μας!

Σε κάθε χώρο, σε κάθε εκδήλωση που επιλέγουμε να οργανώσουμε για οποιαδήποτε περίσταση, η διακόσμηση και η πρωτοτυπία ή η ιδιαιτερότητά της, παίζει καθοριστικό ρόλο και για την αίσθηση και το feeling που αυτή θα αποδώσει στους καλεσμένους μας!

Οι προτάσεις πολλές και διαφορετικές, ανάλογες πάντα των περιστάσεων, των προτιμήσεων, του κόστους, της προσωπικότητας και φυσικά των παρευρισκομένων! H αυθεντικότητα όμως, ο ‘’αέρας’’, η πρωτοτυπία, το στυλ, η φινέτσα, η λεπτομέρεια και η …υπογραφή θα πρέπει να είναι τα κύρια συστατικά και κριτήρια της κάθε επιλογής μας!

Ζούμε σε χώρα ηλιόλουστη, με το Ελληνικό Φως να διαχέεται παντού, με τον γαλανό ουρανό να δημιουργεί το φυσικό επιβλητικό ντεκόρ και το ελλαδικό τοπίο, θάλασσα ή βουνό να ντύνει και να καθορίζει το ύφος και τον χαρακτήρα, ανάλογα με την εποχή, της διακόσμησης της κάθε εκδήλωσης.

Στη σημερινή παρουσίαση επιλέξαμε να σας προτείνουμε ότι πιο γνήσιο, ελληνικό, φυσικό και αυθεντικό υπάρχει στο χώρο της διακόσμησης event για γάμο, βάπτιση, cocktail party, γεύμα ιδιαίτερο και ρομαντικό, προσωπικές ή οικογενειακές στιγμές, ιδιαίτερες περιστάσεις!

Η γνωστή interior designer & εικαστικός Νικολέτα Ψάλτη μας δείχνει καταρχάς πως τα φυσικά υλικά όπως το ξύλο, η άμμος, η πέτρα, τα λινά υφάσματα και πολλά άλλα υλικά,  μπορούν να συνδυαστούν και να ταιριάξουν με τη φλόγα του κεριού, το λευκό της Ελλάδας, την ακροθαλασσιά, τον αφρό του κύματος και την αύρα του γαλάζιου!

Όλα τα παραπάνω δένουν αρμονικά και συνδέονται με τις από υγρό γυαλί και ρητίνες δημιουργίες της Νικολέτας Ψάλτη, όπως τα από φυσικά υλικά αμπαζούρ, φωτιστικά δαπέδου, βάζα, διακοσμητικές στήλες, κηροπήγια, δίσκους σερβιρίσματος και άλλα χρηστικά διακοσμητικά art deco αντικείμενα!

Η καλλιτέχνης, μέσα από τη μακροχρόνια πορεία της στο interior design μας δίνει μία απόλυτα ολοκληρωμένη πρόταση από το Α έως το Ω ώστε να ξεχωρίσουμε σε κάθε μας εκδήλωση και ιδιαίτερη διοργάνωση και να τη θυμόμαστε εμείς και οι καλεσμένοι μας για πάντα !

Η κάθε ιδιαίτερη στιγμή μας, αποκτά ταυτότητα μόνο μέσα από την αυθεντικότητα, το στυλ και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα την κάνουν να ξεχωρίζει!

Αυτά χρησιμοποιεί απλόχερα και μας προτείνει η γνωστή διακοσμήτρια Νικολέτα Ψάλτη, τα στοιχεία που εξίσου απλόχερα μας δίνει η Ελληνική φύση!

Οι παραπάνω προτάσεις, σύμφωνα με την interior designer μπορούν να προσαρμοστούν και στην απλή καθημερινότητά μας, όπως και στο χώρο του σπιτιού μας, προσδίδοντας χαρακτήρα ξεχωριστό, καλλιτεχνικό και αναμφίβολα ιδιαίτερo.

Φωτογράφος: Κωνσταντίνος Γιαννάκης
Οργάνωση φωτογράφησης: Likewoman.gr
Social media & video: Εύη Μίλη
Ρούχα: Sessile
Place Voe

Χρήστος Πετρίδης

Όνειρό μου είναι να προσφέρω σε εκείνους που έχουν ανάγκη και για αυτό τον σκοπό επιστρατεύω όλα όσα έχω μάθει μέσα από την τηλεόραση, την τέχνη, τη γραφή και τον λόγο, πιστεύοντας πως η συσπείρωση των ανθρώπων θα μας οδηγήσει σε έναν καλύτερο κόσμο! #giaenankaliterokosmo

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue