Νυφικό μακιγιάζ: 5 tips για να είσαστε εσείς η πιο λαμπερή νύφη

5 τρόποι για να είστε εσείς η πιο λαμπερή νύφη ever
 
 
1. Επισκεφτείτε έναν δερματολόγο και δείτε μαζί του τις ανάγκες του προσώπου σας. Αρκετούς μήνες πριν θα πρέπει να έχετε λύσει όποια τυχόν δερματικά προβλήματα, όπως για παράδειγμα έντονη ακμή. Κάνετε θεραπείες και φυσικά συχνούς καθαρισμούς. Η επιδερμίδα σας θα πρέπει να είναι άψογη τη μεγάλη εκείνη ημέρα
 
2. Επιλογή make up artist: Πραγματικά μη λυπηθείτε τα χρήματά σας σε αυτό το κομμάτι. Συλλέξτε πληροφορίες και αφεθείτε στα χέρια ενός καλού make up artist. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει
 
3. Πολλές πρόβες: Δοκιμάστε διαφορετικά νυφικά μακγιάζ και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Ο καθένας θα έχει τη δική του γνώμη. Εσείς θα πρέπει να δώσετε περισσότερη βάση στο δικό σας ένστικτο, μιας και το κυριότερο από όλα είναι να νιώθετε εσείς καλά και φυσικά να έχετε full αυτοπεποίθηση.
 
4. Πηγαίνετε προετοιμασμένες: Στα ραντεβού σας με τον make up artist πηγαίνετε καλά διαβασμένες. Βρείτε από το internet φωτογραφίες με μακιγιάζ που σας αρέσουν και ζητήστε να τα δείτε πάνω στο δικό σας πρόσωπο.
 
5. Προσοχή στη βάση: Ζητήστε από τον make up artist σας να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στη βάση. Θα πρέπει να είναι σταθερή και φυσικά αδιάβροχη. Μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ.
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue