Νυφικό μακιγιάζ: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Μάθε όλα τα μυστικά του μακιγιάζ γάμου για να μην αγχωθείς ούτε λεπτό εκείνη την ημέρα
 
1. Προσοχή στη βάση -δηλαδή foundation-πούδρα-ρουζ! Χρησιμοποίησε μια ελαφριά πούδρα κοντά στο χρώμα του δέρματος σου και βάλε ελάχιστη ποσότητα. Διαφορετικά το δέρμα σου θα φαίνεται βαρύ, ακόμα και σπασμένο! Η πούδρα μπαίνει στο τέλος για λάμψη σε συγκεκριμένα σημεία, αλλά και για να ‘κάτσει’ καλύτερα το makeup. Επίσης επέλεξε makeup, βάσεις και foundation με υψηλό δείκτη SFP έτσι ώστε να προστατεύεται το πρόσωπό σου και να μην δείχνεις χλωμή στις φωτογραφίες!
 
2. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα μάτια και φρόντισε να τα φωτίσεις με το κατάλληλο concealer, εξαφανίζοντας παράλληλα και τους μαύρους κύκλους. Μη βάψεις γενικά τα μάτια σου μετά αφού έχεις βάλει τη βάση γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγει η βάση όσο κάνεις το beauty-eye look!
 
3. Mην ξεχάσεις να βάλεις οπωσδήποτε matte κραγιόν. Το matte κραγιόν διαρκεί περισσότερο από όλα τα κραγιόν και για το λόγο αυτό προτίμησέ το στον γάμο σου. Αν πάλι θέλεις να γυαλίζουν λίγο παραπάνω τα χείλη σου τότε βάλε το αγαπημένο σου matte κραγιόν και από πάνω ένα lipgloss!
 
4. Την πρώτη φορά που θα δοκιμάσεις τα χρώματα για το μακιγιάζ σου, φρόντισε να φοράς ένα λευκό t-shirt, ώστε να έχεις καλύτερη εικόνα του τελικού αποτελέσματος.
 
Πηγή: ilovestyle

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue