boldwin shooting 0f13dad3

Ο Άλεκ Μπάλντουιν συντετριμένος – Η αστυνομία αναφέρει ότι το όπλο είχε αληθινές σφαίρες!

“Δεν ήμουν σίγουρη αν ήμουν έτοιμη”: Αμφιβολίες για την 24χρονη οπλοπλόο που ήταν επικεφαλής των όπλων στην ταινία του Alec Baldwin μετά την ανατροφή από τον θρυλικό οπλουργό πατέρα της – καθώς οι υπεύθυνοι λένε ότι όλα τα όπλα έφυγαν με ασφάλεια.

Τα media έχουν πάρει φωτιά, καθώς η υπόθεση που σόκαρε τον κόσμο, έχει γεννήσει πολλά ερωτήματα σχετικά με τις ενδεχόμενες ποινές που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ο ηθοποιός.

Το όπλο που πυροβόλησε τη θανατηφόρα βολή ήταν ένα vintage-style περίστροφο Colt, σύμφωνα αποκλειστικά με τη DailyMail.

hannah

Η Hannah Gutierrez-Reed, η 24χρονη υπεύθυνη για τα όπλα στην ταινία του Alec Baldwin όπου η κινηματογραφίστρια Halyna Hutchins πυροβολήθηκε τραγικά και σκοτώθηκε την Πέμπτη, είχε παραδεχτεί ότι «δεν ήταν σίγουρη ότι ήταν έτοιμη» για τη δουλειά σε μια συνέντευξη.

boldwin

Ο Baldwin παρέδωσε επίσης στην αστυνομία την στολή που φορούσε και ήταν βαμμένη με αίμα.

Το ένταλμα δεν αποκαλύπτει το μοντέλο ή τη διάμετρο του όπλου που έριξε τη μοιραία σφαίρα, αλλά η ταινία διαδραματίζεται στην Παλιά Δύση τη δεκαετίας του 1880 και η DailyMail.com αναφέρει ότι ήταν ένα Colt.

Το ένταλμα λήφθηκε την Παρασκευή, ώστε οι ερευνητές να μπορέσουν να τεκμηριώσουν τη σκηνή στο ράντσο όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.

Ένα άτομο που συμμετείχε στην παραγωγή δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το πλήρωμα κοιμόταν στα αυτοκίνητά του στο πλατό της ταινίας επειδή ήταν πολύ κουρασμένο για να οδηγήσει τη μία ώρα πίσω στην Αλμπουκέρκη μετά από εξαντλητικές μέρες γυρίσματος.

Η ταινία δεν έχει μεγάλο προϋπολογισμό όπως άλλες παραγωγές, και ένας έμπειρος μάστορας που του προσφέρθηκε η δουλειά την απέρριψε επειδή δεν πληρωνόταν αρκετά για να αναλάβει τη δουλειά.

ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ 2

Θα αντιμετωπίσει κατηγορίες ο Μπάλντουιν; 

H ένορκη κατάθεση που ανέφερε ότι το όπλο που δόθηκε στον Μπάλτουιν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Rust” χαρακτηρίστηκε ασφαλές και άσφαιρο όπλο (cold gun).

Ο βοηθός σκηνοθέτη που το έδωσε στον Μπάλντουιν φέρεται να μην γνώριζε ότι αυτό περιείχε πραγματικές σφαίρες, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση του ντετέκτιβ του γραφείου του σερίφη της Σάντα Φε.

Ο Μπάλντουιν δήλωσε την Παρασκευή «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το σοκ μου» και ότι συνεργάζεται με την αστυνομία.

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue