Ο Αναστάσιος Κυριακόπουλος αποκαλύπτει τα νέα του επαγγελματικά σχέδια!

Το ελληνικής καταγωγής μοντέλο, Αναστάσιος Κυριακόπουλος, έχει διαπρέψει στο χώρο της μόδας σε χώρες όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Αμερική και η Ρωσία, ενώ έχει συνεργαστεί με διάσημα brands και οίκους μόδας. Οι συνεργασίες του με μεγάλους οίκους μόδας σε Ελλάδα, Αμερική και Ρωσία έχουν καθιερώσει τον ίδιο στα top models εντός και εκτός Ελλάδος.

1 1

Το διεθνούς φήμης μοντέλο μετά την διεθνή διαφήμιση γνωστής αλυσίδας fast food με προβολή σε πολλές χώρες του εξωτερικού, ετοιμάζει βαλίτσες με προορισμό την Ντόχα του Κατάρ, όπου θα πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο ενός πολύ γνωστού περιοδικού.

Παράλληλα, ο Αναστάσιος Κυριακόπουλος ετοιμάζει ένα project έκπληξη σχετικά με το μουντιάλ που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ το 2022.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue