Ο Ανερχόμενος Νέος Έλληνας Σχεδιαστής, Ιωάννης Κούλουρης παρουσιάζει στο AXDW την καλοκαιρινή του συλλογή

Ο Ανερχόμενος Νέος Έλληνας Σχεδιαστής, Ιωάννης Κούλουρης, θα συμμετέχει για πρώτη φορά στο πλαίσιο των New Designers στην Athens Xclusive Designers Week που ήδη έχει ξεκινήσει δυναμικά μέσω της πλατφόρμας του Lifo.gr.

image00030 scaled

Η Καλοκαιρινή Συλλογή του “Not Guilty At All.” για την περίοδο SS ’22 θα παρουσιαστεί μέσω του Lifo.gr στις 3/7 και ώρα 18.00. Σας προσκαλούμε λοιπόν να απολαύσετε μαζί μας την συλλογή καθώς και τις δημιουργίες ενός Νέου Ταλέντου.

image00018 scaled

Τα video clips, οι ταινίες, τα Red carpets της εποχής εκείνης, αποτελούν τη βασική επιρροή αυτής της συλλογής.

Στοιχεία όπως τα low rise pant, thongs και durangs μας μεταφέρουν αυτόματα στα videoclips των 00’s, κάνοντας μας να νοσταλγούμε το διάχυτο sex appeal της εποχής και το “party like a freak”, lifestyle, που όλοι μας έχουμε τόσο ανάγκη στις μέρες μας.

image00001 scaled

Η αίσθηση και η ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής μετουσιώνεται μέσα από το φίλτρο του σήμερα. Τα ρούχα της Not Guilty at All είναι εκλεπτυσμένα, πολυτελή και ταυτόχρονα casual, δημιουργημένα με γνώμονα την ποιοτική πρώτη ύλη και την επιμονή στην τεχνική.

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue