Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ή αλλιώς και ίσως καλύτερα…Εγώ και εσύ ΜΑΖΙ! Aρχίζουμε!

Καλλιμέρα σε όλους..

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ
ή αλλιώς και ίσως καλύτερα ..
Εγώ και εσύ ΜΑΖΙ!

Μια καινούργια ομάδα γεννήθηκε.. για όποιον πιστεύει σαν και εμένα ότι παρόλο που δεν δείχνει έτσι υπάρχει Happy after..

Επειδή μου αρέσουν οι ιστορίες με καλό τέλος αλλά δεν πιστεύω στο και “έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα ..” (άλλωστε στα παραδοσιακά παραμύθια προσθέτουν Ούτε εγώ ήμουν εκεί ούτε εσύ να το πιστέψετε.. ) αποφάσισα να το ψάξω.

Άκουσα πως οι άντρες είναι από τον ΑΡΗ και οι γυναίκες από την ΑΦΡΟΔΙΤΗ και χαθήκαμε στη μετάφραση.
Άκουσα πως οι άντρες είναι ΚΥΝΗΓΟΙ και οι γυναίκες ΣΥΛΛΕΚΤΡΙΕΣ.. και το ένστικτο είναι τόσο δυνατό που παρόλο τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μας μας οδηγεί σε στιγμές άγχους και ανησυχίας.
Άκουσα πως οι σχέσεις έχουν πια πεθάνει.. αλλά βλέπω γύρω μου ανθρώπους μόνους να ονειρεύονται πρίγκιπες και πριγκίπισσες.

Ξέρω πως ΔΕΝ έχω ΑΝΑΓΚΗ ένα σύντροφο .. ξέρω ότι ΘΕΛΩ έναν σύντροφο..και πιστεύω ότι υπάρχει δρόμος για να είμαστε ΕΓΩ και ΕΣΥ ΜΑΖΙ..
Γιαυτό και θέλω να μοιραστούμε σκέψεις ιστορίες απόψεις … γιαυτό το ΜΑΖΙ. Το καινούργιο μαζί το προσωπικό μας μαζί.

Η ομάδα θα είναι μυστική .. και ο μόνος όρος θα είναι ότι ότι μοιραζόμαστε εκεί είναι προσωπικό και θα αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Όποιος ενδιαφέρεται, άντρας ή γυναίκα, προσωπικό μήνυμα. Όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα …

 

Καλή μέρα να φτιάξουμε …

 

Κάλλι Λάσκαρη Life and relationship coach

* Επικοινωνήστε με την Κάλλι στο 6947265030 ή βρείτε τη στο facebook ως Kalli Laskari ή στην σελίδα της New Path

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue