Ο DiCaprio προσέλαβε τον Scorsese

Στις πέντε προηγούμενες συνεργασίες τους ο μεγάλος σκηνοθέτης προσλάμβανε τον DiCaprio, τώρα όμως έγινε το ανάποδο. Ο Leonardoαπέκτησε τα δικαιώματα του βιβλίου, που παρουσιάζει τα αληθινά γεγονότα του πρώτου serial killer, και ζήτησε από τον Scorsese να σκηνοθετήσει την ταινία.

Το 2002 έκαναν το Gangs of New York, το 2004 το Aviator, το 2006 τον  Πληροφοριοδότη,  το 2010 το Νησί των καταραμένων και το 2013 τοThe wolf of Wall street. Στα 15 χρόνια που συνεργάζονται, αυτή θα είναι η 6η φορά και θα ασχοληθούν με μια πολύ φιλόδοξη παραγωγή. Θα φέρουν στην μεγάλη οθόνη την ιστορία H. H. Holms, του πρώτου serial killer της Αμερικής τον 19ο αιώνα.

Εδώ και ένα χρόνο ετοιμάζεται το σενάριο για την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του βιβλίου του Eric Larson «The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness at the Fair that Changed America» (Ο διάβολος στη Λευκή Πόλη: Φόνος, Μαγεία και Τρέλα στην Έκθεση που άλλαξε την Αμερική) και τελικά φαίνεται πως μπαίνει σε τροχιά εκκίνησης. Αιτία της όποιας κάποιας καθυστέρησης ο Martin Scorsese που ήταν απορροφημένος με το Silence, αλλά τώρα που τέλειωσε θα πέσει με τα μούτρα για να δει τι αλλαγές θα κάνει….

Διαβάστε την ιστορία της ταινίας στο….. nikosonline.gr 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue