Ο Γιώργος Ντάβλας στο εστιατόριο της Μαρίας Δακτυλίδη στη Μύκονο

Το all day στέκι στην παραλία του Αγίου Στεφάνου, το ομώνυμο St. Stefanos Beach, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να απολαύσεις το μπάνιο σου με ένα δροσερό cocktail και ύστερα να γευτείς καλομαγειρεμένο «σπιτικό» φαγητό.

Δίπλα από το νέο λιμάνι της Μυκόνου, στη γραφική παραλία του Αγίου Στεφάνου στη πανέμορφη Μύκονο, βρίσκετε το εστιατόριο St. Stefanos Beach της Μαρίας Δακτυλίδη. Με παραδοσιακές και μεσογειακές γεύσεις, vegetarian αλλά και vegan επιλογές, το εστιατόριο προσφέρει all day απολαύσεις με Μυκονιάτικη υπογραφή.

Εκεί, λοιπόν, βρέθηκε o Γιώργος Ντάβλας για να απολαύσει τόσο το φαγητό και το άριστο service όσο και τη παρέα της ίδιας της ιδιοκτήτριας και καλής του φίλης, Μαρίας Δακτυλίδη.

1 13 scaled

Τον προηγούμενο κιόλας μήνα στο εστιατόριο παραβρέθηκαν πολλές γνωστές προσωπικότητες για να γιορτάσουν την επέτειο γάμου της Δέσποινας Μοιραράκη σε ένα λαμπερό πάρτυ, από αυτά που γίνονται μόνο στο νησί των ανέμων.

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue