Ο κρυφός γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκης

Η πριγκίπισσα Beatrice παντρεύτηκε τον Edoardo Mapelli Mozzi, τον ιταλό μεγιστάνα ακινήτων, σε μια ιδιωτική τελετή στην οποία παρευρέθηκε η Βασίλισσα και η στενή οικογένεια. 

Η εγγονή της Βασίλισσας επρόκειτο να παντρευτεί στις 29 Μαΐου, αλλά λόγω της εμπλοκής του πατέρα της νύφης, πρίγκιπα Άντριου, στο σκάνδαλο Έπστάιν και από την άλλη η πανδημία του κορωνοϊού, τα σχέδια τους άλλαξαν. 

Αρχικά, η βασίλισσα αναμενόταν να φιλοξενήσει τη δεξίωση στο Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ, αλλά αυτό δεν έγινε.  Η τελετή έλαβε μέρος σε κλειστό κύκλο. Οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι ενώ από τη βασιλική οικογένεια, παραβρέθηκαν η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο, οι γονείς και η αδελφή της νύφης.

Eμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue