Ο Μάνος Λιδάκης ερμηνεύει με ευαισθησία ένα τραγούδι για την αγάπη-“Μόνο σ’ αγαπώ”


16 Ιούλ 2017

Μόνο σ’ αγαπώ”.
Το τραγούδι που έγινε πρώτο videoclip απο τη νέα δισκογραφική δουλειά του Μάνου Λυδάκη “Άσ’ το να γίνει”.
Σε μουσική του ίδιου και στίχους της Ιωάννας Λυχούδη, οι δύο φίλοι μας λένε “σ’ αγαπώ σκέτα!”, όπως άλλωστε συνηθίζουν να λένε.
Ο Μάνος ερμηνεύει με ευαισθησία ένα τραγούδι για την αγάπη, το αίσθημα που γνωρίζει μόνο την ένωση.
Η σκηνοθεσία της Artlabor συνθέτει άριστα πρόσωπα, χρώματα και συναισθήματα και το άρτιο αποτέλεσμα φέρει το ένα και το αυτό μήνυμα.
“Μόνο σ’ αγαπώ”

Ελπίζουμε να το απολαύσετε!

Μάνος Λυδάκης – Μόνο σ’αγαπώ Official videoclip – YouTube

facebook

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μάνος Λυδάκης στη νέα του προσωπική δουλειά, μας συστήνεται λέγοντάς μας “Άσ’το να γίνει’’.
Έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στις μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, διακρίθηκε σε διαγωνισμούς ταλέντων, ξεχώρισε στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης.
Η μεγάλη συνεργασία του με τους Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα, καθώς και η πρώτη του δισκογραφική δουλειά σε συνεργασία με το Μάνο Ξυδούς με τίτλο “Η μαφία των Αγίων με το Μάνο Λυδάκη” αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στην καριέρα του. Χωρίς να επαναπαυθεί συνέχισε την πορεία του στο χώρο της τέχνης έχοντας μετοχές σε θεατρικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις ενώ ταυτόχρονα τα τελευταία 12 χρόνια εργάζεται ως

σωματικός ψυχοθεραπευτής και Gestalt therapist.
Ξεκινώντας την πορεία του από το 1997, ο Μάνος συνεχίζει δυναμικά με μία νέα και φρέσκια δουλειά που κυριολεκτικά φέρει την ταυτότητά του.
¨Ασ’το να γίνει”. Η αγαπημένη φράση του Μάνου που έγινε τραγούδι και τίτλος του δίσκου.
Σε Pop/Rock ήχους ο Μάνος μας λέει “Μόνο σ’ αγαπώ”, μας θυμίζει μαζί με τη Πέγκυ Ζάρρου ότι η ζωή μας είναι ένας κύκλος, μας προτείνει να ζήσουμε “Εδώ και τώρα”, να τα δεχτούμε όλα με τα “Χέρια ανοιχτά” και ας είναι όλα λίγο μπερδεμένα…
Νοσταλγεί τη “Νύφη που φορούσε μαύρα”, ένα “Χαμένο καλοκαίρι”, αναρωτιέται έντονα “Ποιός μου πήρε το τυρί μου”, προσεύχεται παρέα με τον Φώτη Ανδρικόπουλο και μας λέει απλά “Άσ΄ το να γίνει”.

Συντελεστές:

Ενορχήστρωση εκτέλεση: Βαγγέλης καραπέτρος
Έπαιξαν: Κώστας Καρακατσάνης, Δημήτρης Δημόπουλος, Νικόλας Χριστόπουλος
Τραγούδησαν: Πέγκυ Ζάρρου, Φώτης Ανδρικόπουλος, Βαγγέλης Καραπέτρος, Έλενα Ραπτάκη
Η ηχογράφηση έγινε στο Studio Pazl

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue