Ο Οδηγός Ομορφιάς Της Τεμπέλας: 2 Beauty tips Για Να Δείχνετε Τέλεια!

Aυτός κορίτσια είναι ο “οδηγός της τεμπέλας” για όλες εσάς που βαριόσαστε μετά την δουλειά να κάνετε το σωστό μακιγιάζ για να βγείτε έξω. 
 
Μετά από μια κουραστική εβδομάδα, το τελευταίο πράγμα που θέλετε πραγματικά είναι να βαφτείτε, να ετοιμαστείτε και να βγείτε έξω. Ωστόσο, αυτό είναι ακόμα καμία δικαιολογία για να μην βγείτε, όμως υπάρχουν πολλοί τρόποι πριν φύγετε από το γραφείο την Παρασκευή, να κάνετε το κατάλληλο, εύκολο και γρήγορο μακιγιάζ που θα σας κάνει κάνει να δείχνετε τέλεια και τελικά να περάσετε όμορφα.
  
1. Αν ξεκινήσετε την ημέρα σας με ένα πιο φυσικό look – μόνο ένα ισχυρό “κτύπημα” από eyeliner, μια “τζουρα” σκιάς και ένα λαμπερό lip θα σας αλλάξει το look και θα δείχνετε τέλεια.
 
2. Τα κόκκινα χείλη είναι η υπογραφή και για το βράδυ που απλωνεται μπροστά σας αρκεί να τα τονίσετε λίγο περισσότερο. Την απλή σκιά που φοράτε από το πρωί περάστε την με μία πιο σκούρα και δημιουργήστε ένα smoky eye. 
 
Δοκιμάστε να εφραμόσετε τα παραπάνω γιατί η ζωή είναι ωραία και είναι κρίμα να χάνετε στιγμές  🙂
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue